IDU U TOPLIJE KRAJEVE: Fudbaleri Partizana pripreme nastavljaju na Kipru
Foto: Partizan/Miroslav Todorović

Drugi deo priprema

IDU U TOPLIJE KRAJEVE: Fudbaleri Partizana pripreme nastavljaju na Kipru

Fudbal -

Fudbaleri Partizana otputovaće u nedelju na Kipar, gde će obaviti drugi deo priprema uoči početka prolećnog dela Super lige Srbije. Kako se navodi, stručni štab i fudbaleri otputovaće u nedelju uveče u Limasol, gde će se pripremati do 12. februra.

Ekspedicija Partizana se u četvrtak vratila sa prvog dela priprema u Portorožu, posle čega su igrači dobili slobodno do nedelje 30. januara.

Trener crno-belih Marko Nikolić će na put povesti 26 igrača, a ekipi će se kasnije priključiti Nemanja Miletić i Marko Jevtović, koji su sa reprezentacijom Srbije u San Dijegu.

Nikolić namerava da u tih 13 dana obavi najmanje 15 treninga i da ekipa odigra šest test utakmica. Dogovoreni su i protivnici, osim za 6. februar, kada je bio predviđen meč sa Apoelom, ali će ih verovatno zameniti neki ukrajinski klub.

Sve što treba da znate o PAOK-u, narednom protivniku Partizana u FIBA ligi šampiona

Fudbaleri Partizana će 2. februara igrati dve utakmice, protiv poljske Korone i nemačkog Kikers Ofenbaha. Dva dana kasnije igraće protiv litvanskog Atlantasa, dok se za 6. februar planira utakmica protiv nekog ukrajinskog ligaša.Partizan će 8. februara igrati protiv Levskog, a poslednju test utakmicu 11. februara protiv ruskog Urala.

Na put će Nikolić povesti sledeće igrače (23 igrača i 3 golmana plus Miletić i Jevtović koji stižu kasnije zbog obaveza prema A selekciji Srbije):

– Golmani: Kljajić, Stevanović Nemanja i Jovičić;

– Defanzivci: Bogosavac, Vulićević, Miletić (dolazi kasnije po povratku iz SAD), Radin, Ostojić, Milenković, Ćirković, Mohamed Munir, Bošnjak;

– Vezisti: Everton, Jevtović (dolazi kasnije po povratku iz SAD), Ilić, Kosović, Marjanović, Damnjanović, Leonardo, Mihajlović, Stevanović, Janković, Đuričković,

– Napadači: Tawamba, Đurđević, Jovanović, Đilas, Petrov.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track