(VIDEO) BANE IVANOVIĆ PREDSTAVLJEN U RUSIJI: Srećan sam što sam došao u veliki klub kakav je Zenit
Foto: Evgeni Asmolov/FK Zenit

Kapiten "orlova" nastavlja karijeru u Rusiji

(VIDEO) BANE IVANOVIĆ PREDSTAVLJEN U RUSIJI: Srećan sam što sam došao u veliki klub kakav je Zenit

Fudbal -

Novi fudbaler Zenita iz Sankt Peterburga, Branislav Ivanović rekao je danas da je srećan što je potpisao ugovor sa tim klubom i dodao da može da odigra još mnogo sezona na visokom nivou.

"Srećan sam što sam došao u veliki klub kakav je Zenit. Nadam se da ćemo imati uspeha. Kada sam čuo da je klub zainteresovan, u prvi mah nisam o tome mnogo razmišljao, ali sam se nadao da ću se vratiti u Rusiju i igrati. Motivisan sam i mislim da mogu da odigram još mnogo sezona na visokom nivou. Uzbudjen sam što sam ovde, sve je prošlo glatko", rekao je Ivanović za sajt Zenita.

Čelsi se zahvalio IvanovićuLider Premijer lige Čelsi zahvalio se Branislavu Ivanoviću na svemu što je u prethodnih devet godina uradio u dresu londonskog kluba i poželeo mu sve najbolje u ruskom Zenitu."Prava legenda Čelsija", stoji na Tviter profilu Čelsija uz video kojim se podseća na briljantne momente kapitena Srbije u dresu "plavaca" i haštag zahvalnosti.Ivanović je u dresu Celsija odigrao ukupno 376 mečeva, postigao 34 gola i osvojio devet trofeja, uključujući dve titule u Premijer ligi, Ligu šampiona i Ligu Evrope, njegovim pogotkom u 90. minutu finala protiv Benfike.(Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track