MENADŽER PALASA GA HVALI: Luka Milivojević je inteligentni Srbin
Foto: Twitter, Reuters

Big Sem

MENADŽER PALASA GA HVALI: Luka Milivojević je inteligentni Srbin

Fudbal -

Menadžer Kristal palasa ne žali što je za bivšeg fudbalera Olimpijakosa dao čak 14 miliona evra

Luka Milivojević je prelaskom u Kristal palas za 14 miliona evra ostvario jedan od većih transfera u Premijer ligi.Vezni fudbaler Olimpijakosa i reprezentacije Srbije došao je na stadion Selhurst park kao izričita želja menadžera Sema Alerdajsa, inače bivšeg selektora Engleske. Luka Milivojević je potpisao ugovor sa klubom iz južnog dela Londona do juna 2020. Kristal Palas se sa 19 bodova nalazi u zoni ispadanja iz Premijer lige.- Oduševljen sam što je Luka došao u klub. Ima iskustvo igranja u Ligi šampiona i reprezentaciji. Talentovan je i igra dobro sa obe noge. Inteligentan je u dodavanju, a uz to i odličan u odbrani. Dobar je i sa loptom i bez nje - rekao je popularni Big Sem.Navijači Kristal palasa sa oduševljenjem su propratili dolazak veznog fudbalera koji bi za novi klub trebalo da debituje u subotu protiv Sanderlenda.

- Uzbuđen sam što sam došao u Kristal palas i veoma srećan što ću igrati u Premijer ligi, koja je jedna od najboljih na svetu. Daću sve od sebe da što više pomognem timu i priviknem se na ligu i novi tim što je moguće pre - rekao je Milivojević i dodao:

- Ove godine sam postigao šest golova na 17 utakmica, što je pomalo čudno za mene. Bio sam uspešan u Olimpijakosu. U Ligi šampiona sam igrao skoro svaki meč, propustio sam jedan zbog suspenzije zbog kartona.

Fond solidarnostiKRAGUJEVCU 400.000 EVRAOd transfera Luke Milivojevića u Kristal palas koristi će imati i njegovi bivši klubovi iz Srbije. Radnički iz Kragujevca, Rad i Crvena zvezda podeliće novac proporcijalno vremenu koje je Milivojević proveo u ovim klubovima. To znači da 400.000 evra ide u Kragujevac, 200.000 evra na Banjicu, a 100.000 evra na Marakanu.

A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track