(VIDEO) POSEBNI JE MALO NERVOZAN Murinjo: Za mene važe druga pravila u Premijer ligi!
Foto: Reuters

Porugalac napustio konferenciju za medije

(VIDEO) POSEBNI JE MALO NERVOZAN Murinjo: Za mene važe druga pravila u Premijer ligi!

Fudbal -

Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je da, u odnosu na druge trenere u Premijer ligi, ima drugačiji tretman i da za njega važe drugačija pravila.

Murinjo je posle utakmice protiv Hala (0:0) bio nezadovoljan suđenjem Majka Džonsa. On je rekao da misli da za njega važe druga pravila, a kao primer naveo je prepirku trenera Liverpula Jirgena Klopa sa četvrtim sudijom Nilom Svorbrikom tokom utakmice sa Čelsijem u utorak, zbog koje nije kažnjen.

Klop se izvinio posle utakmice pošto se u lice izvikao četvrtom sudiji tokom poluvremena na Enfildu, a Svorbrik mu je tada rekao: 'Nema problema, sviđa mi se koliko strasti imaš, radi šta želiš da radiš'.

"Vi znate da sam drugačiji. Pravila su za mene drugačija, drugačiji sam u svemu. Juče je četvrti sudija rekao jedno treneru da mu se sviđa koliko ima strasti. Meni su protiv Hala rekli da sednem na klupu ili ću biti poslat na tribine", rekao je Murinjo.

Trener Arsenala Arsen Venger kažnjen je suspenzijom od četiri utakmice zbog sukoba sa četvrtim sudijom na utakmici sa Barnlijem prošlog meseca. Murinjo je ove sezone u dva navrata bio suspendovan, zbog komentarisanja jednog sudije pre utakmice sa Liverpulom u oktobru i kada je šutnuo flašicu vode tokom meča sa Vest Hemom u novembru.

Takođe, dok je bio trener Čelzija, 54-godišnji Portugalac je u novembru 2015. suspendovan jer je ušao u svlačionicu sudije Džona Mosa, tokom londonskog derbija sa Vest Hemom. Njegov dugogodišnji pomoćnik Rui Farija dobio je suspenziju od šest utakmica jer su morali da ga odvoje od sudije Majka Dina tokom utakmice Čelsija i Sanderlenda, u aprilu 2014. godine.

"Gledao sam moju ekipu iz hotela. Bilo mi je zabranjeno da uđem na stadion. Moj pomoćnik dobio je šest utakmica suspenzije, a nikoga nije pipnuo", rekao je Murinjo, a zatim se obratio novinarima: "Pišite istinu. Ne pitajte me pitanja na koja ne mogu da odgovorim i ne stavljajte me u tešku situaciju", rekao je Murinjo i otišao sa konferencije.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO -

Zašto će Crvena zvezda pobediti u 33 košarkaškom derbiju?

POGLEDAJTE BONUS VIDEO -

Zašto će Partizan pobediti u 33 košarkaškom derbiju?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track