(VIDEO) LALANA VEĆI ŽDERA NEGO PERA: Evo šta jede fudbaler Liverpula
Foto: Reuters

Treba to prehraniti

(VIDEO) LALANA VEĆI ŽDERA NEGO PERA: Evo šta jede fudbaler Liverpula

Fudbal -

Fudbaler Liverpula, engleski reprezentativac Adam Lalana spada u one igrače koji po pravilu najviše pretrče na utakmici.

Podatak da je na utakmicama sa Mančester sitijem i Sanderlendom ukupno pretrčao 26,1 kilometar naterali su novinare na Ostrvu da se zapitaju koliko je kalorija izgubio za tih 180 minuta igre i kako ih je nadoknadio. A odgovor koji su dobili ostavio ih je bez teksta.

"Na te dve utakmice izgubio sam oko pet hiljada kalorija, a posle duela sa Sitijem sam pojeo dve porcije testenina. Kada sam stigao kući pojeo sam još jednu porciju testenina uz biftek", rekao je Lalana i opisao svoj dnevni meni:

"Uglavnom jedem osam puta dnevno. Desi se da za dan pojedem dva tosta, žitarice i banane, pa pečenu slaninu i dva jaja sa sendvičem, pečeno pile u prepečenom hlebu, jogurt i proteinski šejk. Nastavim sa piletinom, testeninom i salatom, dva velika sendviča sa mesom uz jogurt, te porciju testenina i za kraj dana još jednom testenine i biftek."

Možemo samo da konstatujemo da, kad dnevno može da pojede ono što neki ne mogu ni za nedelju dana, onda i nije čudno što najviše trči na terenu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track