BOŽINOV OTKRIO ITALIJANIMA: Milenković dogovorio transfer u Juventus
Foto: Saša Pavlić

Bugarnin kao fudbalski menadžer

BOŽINOV OTKRIO ITALIJANIMA: Milenković dogovorio transfer u Juventus

Fudbal -

Mladi odbrambeni fudbaler Partizana Nikola Milenković dogovorio je prelazak u Juventus po završetku ove sezone, otkrio je njegov saigrač Valeri Božinov italijanskim medijima.

Božinov je za uglednu Gazetu delo Sport izjavio da Milenkovića od potpisa za šampiona Italije deli samo formalnost, odnosno da će se sve ozvaničiti u junu.

"Moj tim ima mnogo odličnih, mladih fudbalera poput Milenkovića, Mihajlovića i Vlahovića. Nikola je veoma dobar defanzivac, a već se raspitivao kod mene u vezi Juventusa. Zajedno smo i gledali derbi Juventus - Milan", rekao je Božinov, bivši napadač Juventusa.

Velikan iz Torina, kao i Anderleht, već duže vreme prati 19-godišnjeg štopera, poniklog u školi crno-belih i sa samo nepunih godinu dana staža u prvom timu Partizana.

Iliev: Možda Božinov zna nešto što mi ne znamoFudbaler Partizana Valeri Božinov rekao je da će njegov saigrač Nikola Milenković na leto preći u redove Juventusa, dok je sportski direktor crno-belih istakao da konkretnih razgovora s torinskim timom nije bilo. "U Partizanu ima mnogo dobrih mladih fudbalera. To su Nikola Milenković, Nemanja Mihajlović, Dušan Vlahović... Što se Milenkovića tiće, mislim da se čeka još samo zvaničan potpis, verujem da je tu sve dogovoreno za jun", rekao je Božinov za Korijere delo Sport. Sportski direktor Partizana ivica Iliev je, međutim, naveo da nije bilo konkretnih razgovora sa Juventusom oko transfera Milenkovića i da se sve završilo na pukom interesovanju. "Ne znam... Konkretna ponuda u klub nije stigla. Valeri je igrao u Juventusu i možda zna nešto što što mi ne znamo", rekao je Iliev novinarima na Kipru, prenosi portal Mondo. Iliev nije krio da se nekoliko klubova interesuje za mladog defanzivca Partizana. "Znam da postoji interesovanje 'stare dame', ali ona nije jedina koja se zanima za Nikolu. Mogu da nabrojim pet-šest ozbiljnih klubova i oni su najavili razgovore oko eventualnog angažovanja Milenkovića već sledećeg leta. Postoji ozbiljno interesovanje, ali daleko od toga da je sve dogovoreno", rekao je Iliev. Na pitanje da li je Partizan ikada razgovarao sa predstavnicima Juventusa oko transfera Milenkovića u torinski klub, Iliev je naveo: "O transferu nismo pričali, ali su pokazali interesovanje i raspitivali se".

POGLEDAJTE BONUS VIDEO - (KURIR TV) Novak Đoković stiže sa majkom i bratom na koncert Nemanje Radulovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja