(VIDEO) TRILING NOVAJLIJA NA KROVU: Voždovac se pojačao, cilj je plej-of
Foto: Fkvozdovac.rs

Zmajevi spremni za nastavak sezone

(VIDEO) TRILING NOVAJLIJA NA KROVU: Voždovac se pojačao, cilj je plej-of

Fudbal -

Sjajna atmosfera u pres sali stadiona Voždovca. "Zmajevi" su predstavili nova pojačanja.

Voždovac je sada jači i za Nemanju Nikolića, Nenada Marinkovića i Ognjena Krasića. Prethodno su ekipu pojačali i Duronjić i Marković.

Nemanja Nikolić ima iskustvo igranja u Ligi šampiona, bio je igrač OFK Beograda, Dinama iz Minska, Bate Borisova i izraelskog Hapoela.

"Veoma mi je drago da sam postao član Voždovca. To je organizovan i ambiciozan kolektiv. Ambicije se poklapaju sa mojima i jako mi je drago da sam u ekipi sa ovakvim momcima. Očekujem da ćemo ostvariti cilj ove sezone i plasirati se u plej of", rekao je Nikolić.

Ognjen Krasić je povratnik u redove Voždovca, a prethodno je nosio i dresove Vojvodine, Proletera, kazahstanskih Taraza, Tobola, u Uzbekistanu bio u Nasafu. U Kazahstanu je ostavio trag kao najbolji asistent lige:

"Drago mi je da sam se vratio u klub koji napreduje svake sezone, a to dokazuju i pojačanja koja su sa mnom danas na promociji. Klub sa velikom ambicijom i velikom željom za napredovanje u budućnosti. Drago mi je da sam deo tog plana. Gledaćemo da nam se dobar rad iz Turske što pre isplati dole na terenu", poručio je Krasić.

Nenad Marinković je takođe povratnik u redove "zmajeva", dolazi iz turskog Gazijantepa, a prošao je školu Partizana. Na "krovu" se i dan danas pamte njegovi golovi.

"Srećan sam što sam se vraio. Bilo mi je lepo u Voždovcu i nadam se daću pomoći da klub igra u plej ofu kao i prošle godine", kazao je Marinković.

Interesantno je da su sva trojica igrača rođena iste godine - 1988.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track