PARTIZANOVI PINK PANTERI: Fudbaleri iz Humske kao lopovi
Foto: Instagram

Šokantno

PARTIZANOVI PINK PANTERI: Fudbaleri iz Humske kao lopovi

Fudbal -

Marko Janković, Miroslav Bogosavac, Uroš Damnjanović i Nebojša Kosović iskoristili slobodno vreme za društvenu igru u koju je bilo uključeno prerušavanje u bandite

Ne, ovo nisu Pink Panteri, niti neki drugi kriminalci. Ovo su naslednici Glavonje i Kalauza, likova iz domaćeg filma „Pljačka Trećeg rajha“, koje su tumačili Dragan Nikolić i Nikola Đuričko, a koji su bili uzor fudbalerima Partizana Miroslavu Bogosavcu i Urošu Damnjanoviću u jednoj misaonoj igri.

Alatom do cilja... Mladi fudbaleri Partizana
Alatom do cilja... Mladi fudbaleri Partizana

Ova dvojica crno-belih, zajedno sa saigračima Markom Jankovićem i Nebojšom Kosovićem, učestvovali su u igri „Bed bojs eskejp rum“, u kojoj je potrebno da posle niza logičkih zadataka grupa napusti sobu.

Na slikama koje su objavili na Instagramu vidi se da je veseloj grupi bio dostupan i alat za potrebe bekstva, ali to je, naravno, samo povod za dobro zezanje, jer se ništa nije moglo završiti na silu. Čar igrice i jeste u tome da se rešavanjem mozgalica dođe do šifre koja otvara vrata sobe, pri čemu su igrači vremenski ograničeni da za dva sata pronađu izlaz.

Crno-beli su uspešno završili zadatak u sobi. Pronašli su put do novca i to fotografisali, a preostaje im da tako dobri budu i na terenu u nedelji na Banjici, kada se Partizan sastaje sa Radom.Dejan Petković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track