NAPAD NA PLEJ-OF: Rad predstavio četvoricu pojačanja
Foto: FK Rad

Novajlije na Banjici

NAPAD NA PLEJ-OF: Rad predstavio četvoricu pojačanja

Fudbal -

Fudbalski klub Rad je predstavio četvoricu novih igrača s kojima će pokušati da izbori plasman u plej-of Superlige Srbije.

Superligaš sa Banjice je predstavio golmana Nikolu Mirkovića, leve bekove Miloša Radivojevića i Strahinju Bačanina i desnog beka Nikolu Dimitrijevića.

Nikola Mirković je rođen 26.07.1991. godine u Smederevu. Tokom fudbalske karijere Mirković je nastupao za kruševački Napredak, Železničar iz Smedereva, Mladi Radnik (Požarevac), Zvijezdu iz Gradačca, a na Banjicu je stigao iz subotičkog Spartaka. Pozicija u timu: Golman.Miloš Radivojević je rođen 05.04.1990. godine u Beogradu. Pre niškog superligaša ekipe Radničkog, odakle je stigao u redove građevinara, Radivojević je nastupao i za Voždovac, Inđiju, BSK (Borča) i beogradski Sinđelić. Pozicija u timu: Levi bek.

Nikola Dimitrijević je rođen 10.05.1991. godine u Beogradu. Pre superligaša iz Novog Pazara, odakle je pristupio građevinarima, Dimitrijević je nastupao i za Metalac (Gornji Milanovac), Zemun, Spartak Banovce iz Slovačke, Smederevo, Srem, PKB, Voždovac i Obilić. Pozicija u timu: Desni bek, mada se odlično snalazi i u ulozi desnog krila.Strahinja Bačanin je rođen 09.07 1998. godine. Prošao je omladinsku školu Jagodine i novosadske Vojvodine, a u redove građevinara stigao je iz Vršca. Pozicija u timu: Levi bekSvi igrači su istakli da su u klubu da doprinesu da Rad ostvari jedan od ovosezonskih ciljeva, a to je plasman u plej-of.Uz Mirkovića, Radivojevića Dimitrijevića i Bačanina, građevinari su pred polazak na pripreme na Kipar promovisali Vladimira Rodića (23), Tomislava Pajovića (30), Georgija Ilića (21), Lazara Miloševa (20) i Marka Lazarevića (22), tako da građevinari u nastavak prvenstva ulaze sa devetoricom novajlija. Timu je B tima, ekipe Žarkova.

Prolećni deo prvenstva za Rad nastavlja se u nedelju od 14 časova kada će građevinari na svom stadionu dočekati ekipu Partizana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track