Navijač poljubio Bilića u usta

Preterao sa slavljem

Navijač poljubio Bilića u usta

Fudbal -
Navijač je po hitnom postupku deportovan iz Poljske, a mediji prenose da mu preti i visoka novčana kazna

Jedan navijač hrvatske fudbalske reprezentacije preterao je u slavlju posle pobede tima za koji navija nad Rebublikom Irskom (3:1), u prvom kolu "C" grupe prvenstva Evrope.

On se, obučen u dres Igora Štimca, nakon poslednjeg sudijskog zvižduka probio kroz kordon redara na stadionu Munisipal u Poznanju, dotrčao do selektora Slavena Bilića i poljubio ga u usta. Odmah nakon tog "vatrenog poljupca", hrvatski navijač je udaljen sa stadiona, a zatim i proteran sa Evropskog prvenstva.

Navijač je po hitnom postupku deportovan iz Poljske, a mediji prenose da mu preti i visoka novčana kazna zbog utrčavanja na teren i narušavanja bezbednosti na šampionatu.

Srpski navijači oteli zastavuNekoliko navijača iz Srbije slikalo se u jednom pabu u Poznanju s „trofejima“ do kojih su došli u nedelju. Prema pisanju Telegrafa, grupa, koju su uglavnom činile pristalice Partizana, pozirala je sa hrvatskom zastavom i „kockastim“ dresom.

Iako Srbija ne učestvuje na EP, to nije sprečilo navijače iz naše zemlje da se upute ka Poljskoj i Ukrajini kako bi uživali u dobrom fudbalu i zabavi, ali i kako bi se susreli s „večitim neprijateljima“ iz Hrvatske.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track