Milan Baroš mora da pogodi

Milan Baroš mora da pogodi

Fudbal -
Česi se nadaju da će Baroš prekinuti golgeterski post baš u večerašnjem okršaju drugog kola protiv Grčke u Vroclavu
Vreme je...
Posle ubedljivog poraza od Rusije reprezentacija Češke nalazi se pod velikim pritiskom pred današnji (18.00) okršaj s Grcima u Vroclavu, jer ukoliko žele plasman u narednu rundu, moraće da savladaju neugodne „helene”. Selektora Bileka najviše brine minimalna efikasnost njegovih napadača, koji su tokom kvalifikacija postigli samo 14 golova na 10 mečeva. Takođe, najbolji centarfor „knedlički” Milan Baroš postigao je samo tri gola u poslednje dve godine.
- Ogroman pritisak svalio se na nas nakon poraza od Rusije, ali i dalje verujem da možemo da prođemo dalje. Imamo kvalitetnu selekciju, koja što pre mora da reši problem efikasnosti. Mislim da je svima jasno da nam je ovo poslednja šansa i da moramo da nađemo način da pobedimo Grke - kaže Bilek.
S druge strane, Fernando Santos ima mnogo problema sa sastavom tima, što dodatno ide Česima naruku.
(P. P.)

Grčka - Češka (18.00h)VROCLAV. Stadion: Mijejski. Kapacitet: 42.771. Sudija: Stefan Lanoj (Francuska).Grčka (4-3-3): Halkijas - Torosidis, Papadopulos, Malezas, Holebas - Manijatis, Kacuranis, Karagunis - Salpingidis, Gekas, Samaras.Selektor: Fernando Santos.Češka (4-2-3-1): Čeh - Gebre Selasije, Kadlec, Hubnik, Sivok - Hubšman, Rosicki - Plasil, Pilar, Jiraček - Baroš.Selektor: Mihael Bilek

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track