JEZIVO! Fudbaler koji je raskomadao bivšu devojku i njenim delovima tela hranio pse opet na terenu!
Foto: AP

Golman pušten iz zatvora

JEZIVO! Fudbaler koji je raskomadao bivšu devojku i njenim delovima tela hranio pse opet na terenu!

Fudbal -

Nekadašnji brazilski golman Flamenga, Bruno Fernandes koji je pre četiri godine osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od 22 godine za umešanost u ubistvo bivše devojke, pušten je iz zatvora.

Bruno Fernandes se sumnjiči da je upravo on jedan od učeniska masakra nad Elizom Samudio, čiji su ostaci tela pronađeni raskomadani.

Jedan od rođaka brazilskog golmana tvrdi da su ubice, pokušavajući da sakriju svaki trag stravičnog zločina, delovima tela hranili pse!

Bruno je u zatvoru bio od 2010. godine kada je nestala Eliza, a ovom golmanu su mnogi predviđali sjajnu fudbalsku karijeru, a prema pisanju tamošnje štampe za njega je bila zainteresovana i Barselona.

Sada, kada je ponovo na slobodi zbog nedostatka dokaza, pojavile su se navodne informacije da su za Bruna zainteresovani razni brazilski klubovi.

"Bruno i dalje traži druge ponude. Gotovo 10 klubova je pokazalo interesovanje. Ne možemo sve u ovom trenutku da ih nabrojimo, ali za desetak dana bi trebalo da potpiše za novi klub", rekao je golmanov menadžer Lucio Veloso Kutinjo.

Sa druge strane, većina brazilskih klubova demantovala je navode da će svoje redove pojačati ubicom.

I tamošnja javnost je podigla glas i izrazila nezadovoljstvo ako bilo koji klub ponudi Brunu nekakav ugovor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track