Šteta za Đokaru
Foto: Damir Dervišagić

Rasni pregled

Šteta za Đokaru

Fudbal -

Đokara izgubio, krivo mie nači baš sam se nado da će da objedini grend slem titule komada četiri, pa da bude tog nekog slavlja (da proslavim uz neke bičarke metodom plođenja dogi stail, kao posle Austrelien opena, to ću pišem sledećom prilikom), al nema zeve biće prilike sledeće kalendarske godine kace opet bude organizovao Rolangaros.

Da se bacimo na utakmice koe se odigravaju na travnatim terenima u zemljama Ukraine i Poljske.

Počeloe drugo kolo prvenstva Starog kontinenta i saće nakon završetka da se vrše te neke matematičke teorie u fazonu „Mi mora pobedimo, a ovi da izgube pa će se plasiramo u drugu rundu“. Samo šo fudbalska igra nie matematika (to mi reko Vene Bogoslavov, čuveni srcelomac profesorki matematike), pa im preporučuem unapred da se sklone abakusi sa strane i da se igra bez kalkulacia.

Tulipani - GermaniSigurnoe da e u Nederlandsu učestano citiran Hamlet (to tie napiso Šekspir, ko nie čito pravac biblioteka pa na duhovno uzdizanje), ono šo je reko kacu mu ubili ćaleta, tojest rečenica „Neštoe trulo u državi Danskoi“.Nepriatno iznenađenje u vidu Tulipana nakon poraza od Danske reprezentacie mora da igra na sve ili ništa šo se ono kaže ili sledi pakovanje kofera pa put u Nederlands i praćenje megdana putem te ve priemnika. Ćelavi čkode Roben žeka „mora pobedimo Germane“, Ozil odgovara „ćene da može, ima vam zabiem evrogol lokacia donji levi ugao“. Ne znam kome da veruem, srce kaže Germani, razum kaže podela bodova, a vidovita žirafa ubeđena u triumf Germana.

Danska - PortugaliaNači Portugalia e bila reprezentacia s dve naigore frizure prvoga kola (ganci Kristiano i onai Meireleš, fala ti Bože pa se ošišo), saće da divimo dal će fudbalskim zanatom to da bace u drugi plan. Veruem da će biti kidisanja metodom opsade gola Danske reprezentacie,a Danci odgovor u vidu grčevitog branjenja. Sumnja Pantela i da su se emotivno ispraznili nakon uvodnog triumfa, stoga prognoziram pobedu Portugalie, Žigara kaže nerešen ishod.

* prevod s ćirilice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track