Rednap napustio Totenhem

Razlaz

Rednap napustio Totenhem

Fudbal -
Engleski mediji su odmah počeli špekulacije da će novi trener Totenhema biti Dejvid Mojes koji godinama vodi Everton

Hari Rednap više nije trener fudbalera Totenhema. Iako je prethodnih dana nazivao skandaloznim pisanja medija da odlazi, sad se sam obratio navijačima ponudivši objašnjene zašto se rastaje sa Petlovima, a engleski mediji su odmah počeli špekulacije da će novi trener Totenhema biti Dejvid Mojes koji godinama vodi Everton.

"Uživao sam u periodu dok sam vodio Totenhem. Bile su ovo fantastične četiri godine- Tužan sam što odlazim. Hvala igračima, osoblju i navijačima na podršci", kaže se u klasičnom saopštenju 65-godišnjeg stručnjaka koji je nakon odlaska Fabija Kapela po mnogima bio najozbiljnni kandidat da preuzme Gordi Albion.

Rednap je prvi samostalni posao imao u Bornmutu (1983-1992), a onda se istakao u Vest Hemu na čjijoj klupi je bio od 1994. do 2001. Potom je u dva navrata vodio Portsmut gde je bio i sportski direktor kao i godinu dana Sautempton, a Petlove je preuzeo 26.10.2008 kad je nasledio Huande Ramosa. Uspeo je Totenhem da dovede do četvrfinala Lige šampiona 2011, a prošle sezone je ekipa u Premijer ligi osvojila odlično četvrto mesto, ali se nije plasirala u najače takmičenje jer je Čelsi uzeo Ligu šampiona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track