Ibrahimović na EURU našao druga iz detinjstva

Slučajnost ili sudbina

Ibrahimović na EURU našao druga iz detinjstva

Fudbal -
Goržin Šoaji ,jedan je od osmorice policajaca koji su zaduženi za bezbednost švedskog nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu

Najbolji fudbaler Švedske reprezentacije Zlatan Ibrahimović, našao je među švedskim policajcima koji obezbeđuju nacionalni tim tokom EURA 2012. druga iz detinjstva. Goržin Šoaji ,jedan je od osmorice policajaca koji su zaduženi za bezbednost švedskog nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu.

Šoaji je novinarima u Kijevu otkrio da su on i Zlatan Ibrahimović kao deca maštali da jednog dana zajedno zaigraju za nacionalni tim na Evropskom prvenstvu, ali je to pošlo za rukom samo asu Milana.

"Ja sam dve godine stariji od Zlatana, ali kada smo bili deca on je bio veći od svih, pa ga je već tada bilo teško zaustaviti. Ono u čemu je tada bio bolji od ostalih jeste način na koji je primao loptu. Bio je toliko jak da niko nije mogao da ga savlada", rekao je Šoaji.

Njegova dužnost na ovom prvenstvu jeste da brine o bezbednosti reprezentacije, ali i navijačima koji su u velikoj meri doputovali u glavni grad Ukrajine.

"Mi smo ovde dok je Švedska na turniru, tako da se nadam da ćemo proći dalje. Ono što smo videli protiv Ukrajine ne znači da ćemo biti eliminisani. U fudbalu je sve moguće, pogotovo kada imate Zlatana u napadu.Što se tiče navijača, postoji nekoliko njih koji su izgubili mobilne telefone i novčanike. Ovde se stalno organizuju žurke, pa je to normalo. Na sreću to su zasad jedini problemi koje smo videli", zaključio je Šoaji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track