Delegacija Crvene zvezde posetila povređene ruske navijače
Foto: FK Crvena Zvezda

Mijailović i Terzić u Urgentom centru

Delegacija Crvene zvezde posetila povređene ruske navijače

Fudbal -

Divan ambijent sa prijateljske utakmice između Crvene zvezde i Spartaka, kao i prelepu sliku koja je u subotu poslata iz Beograda u svet, donekle je pokvario incident koji se dogodio u centru Beograda.

Nakon utakmice, u centru grada su dvojica navijača Spartaka iz Moskve napadnuta, i nakon zadobijenih povreda zbrinuti su u Urgentnom centru.

Maksima Butrina i Pavela Bodrova u utorak, 28. marta, posetila je i delegacija fudbalskog kluba Crvena zvezda koju su činili predsednik kluba Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić i predsednik Nadzornog odbora Dragan Milošević. Zvezdinoj delegaciji su na licu mesta saopštene dobre odnosno ohrabrujuće vesti. Lakše povređeni navijač će Urgentni centar napustiti tokom današnjeg dana. Stanje teže povređenog navijača je i dalje veoma nadgledano.

foto: FK Crvena zvezda
foto: FK Crvena zvezda

Zvezdini zvaničnici su razgovarali sa povređenim navijačima, i tom prilikom izrazili žaljenje zbog incidenta koji se dogodio. Rusima su uručeni i pokloni od strane kluba, kao znak podrške i pre svega zahvalnosti jer su došli u Beograd kako bi prisustvovali utakmici bratskih klubova.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SPEKTAKL U NAJAVI: Navijanje Delija i Fratrije pred meč Zvezda - Spartak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track