REPREZENTATIVAC BIH PROVOCIRA SRBE: Lulić u društvu Cane pokazao obeležje Velike Albanije
Foto: Drustvene Mreže

Kako će na oči Basti i Sergeju

REPREZENTATIVAC BIH PROVOCIRA SRBE: Lulić u društvu Cane pokazao obeležje Velike Albanije

Fudbal -

Fudbaler rimskog Lacija zajedno sa Ljorikom Canom širio dlanove i pokazivao "dvoglavog orla".

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Senad Lulić pre prijateljskog meča sa Albanijom u Elbasanu snimljen je kako dlanovima pokazuje znak velike Albanije "dvoglavog orla" i to u društvu nekadašnjeg fudbalera Ljorika Cane. Ne znamo samo kako će srpski fudbaleri Dušan Basta i Sergej Milinković-Savić reagovati na ovu provokaciju Senada Lulića.

Ljorik Cana redovno u medijima i putem društvenih mreža podržava secesiju Kosova i Metohije od Srbije i veliča ratnog zločinca Ramuša Haradinaja.

Inače, Senad Lulić je pre dve godine optužen za rasizam u Italiji, pošto je vređao Nemca Antonija Ridigera, fudbalera Rome. Posle derbija dva kluba iz Rima, Lulić je rekao da je Ridiger "pre dve godine prodavao čarape i kaiševe u Štutgartu", a da se sada ponaša kao fenomen.

Senad Lulić je prvo odbio da prizna da je pogrešio, ali je kasnije na svom instagram profilu uputio izvinjenje.

"Hladne glave shvatam da sam na provokaciju uzvratio provokacijom. Dolazim iz države koja je iskusila tragedije izazvane etničkim predrasudama. Žao mi je što sam naseo na tenzije posle derbija i izrazio se da nespretan način", napisao je fudbaler.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track