PRVOAPRILSKA ŠALA: Džakovima na Adžin kabriolet
Foto: Draga

Palo dobro zezanje na Marakani

PRVOAPRILSKA ŠALA: Džakovima na Adžin kabriolet

Fudbal -

Stariji igrači Crvene zvezde napunili auto Luke Adžića do vrha raznim stvarima dok je bio na treningu, pa ga snimali i smejali se kad je čistio lom

Kad si najmlađi u timu, obično postaneš žrtva iskusnijih igrača, željnih dobrog zezanja na tuđ račun.

To je na svojoj koži najbolje osetio mladi fudbaler Crvene zvezde Luka Adžić nakon poslednjeg treninga pred utakmicu sa subotičkim Spartakom.

Saigrači se poigrali sa Lukom Adžićem
Saigrači se poigrali sa Lukom Adžićem

Njegov simpatični kabriolet dočekao ga je napunjen do vrha raznim stvarima. Sedišta su bila prekrivena rekvizitima za trening, štapovima i malim preponama za preskakanje, a bilo je i punih crnih džakova, nalik onima koji se koriste za izbacivanje smeća. Kako je auto bio parkiran ispred svlačionica, gde i ostali igrači ostavljaju svoja vozila, nema sumnje da je „diverzantska akcija“ delo nekog „unutrašnjeg elementa“.

Šaljivdžije su očigledno iskoristile to što je kabriolet bio otkriven i što mu je vlasnik bio zauzet obavezama na treningu, pa su sva priručna sredstva ubacili u njega. Dok je Adžić uz pomoć nekoliko saigrača, među kojima je bio i Nenad Milijaš, sređivao lom, nekoliko njih je sve to sa pristojnog odstojanja snimalo telefonom i kasnije podelilo na društvenim mrežama.

Naučio se pameti... Adžin kabriolet dobio krov
Naučio se pameti... Adžin kabriolet dobio krov

Dejan Petković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track