BIVŠI FUDBALER PARTIZANA ŽESTOKO IZVREĐAO NAVIJAČE Vi ste p...e, majku vam j...m, a ne Grobari VIDEO
Foto: Printskrin

Užas

BIVŠI FUDBALER PARTIZANA ŽESTOKO IZVREĐAO NAVIJAČE Vi ste p...e, majku vam j...m, a ne Grobari VIDEO

Fudbal -

Bivši fudbaler Partizana Nikola Ninković žestoko je izvređao navijače ovog kluba.

Ninkovića su tokom uključenja na Instagramu isprovocirali pojedini "Grobari", a onda je usledio žestok odgovor.

- P...e jedne odvratne. Vi ste Grobari? Vi ne volite sami sebe, majku vam jebem u usta! Roditelje ne volite. Vi ste kao Grobari, vi kao volite Partizan? Volite da vređate, drva jedna. Dobri su ti sad ovi što igraju, stoko? Dođete da pijete pivo i da vređate, stoke jedne? Kao vi ste šmekeri, platite kartu 200 dinara i vređate – krenuo je u “paljbu” Ninković.

Sadašnji fudbaler Đenove je nastavio.

- Pitaj Necu Tomića koliko titula ima, pitaj Lolu Smiljanića koliko titula ima, pitaj Marka Šćepovića... Pitaj mene. Za četiri godine ja tri titule imam, i jednu koju su nam ukrali. Al’ neka su ukrali, znači tri. Pošto ste vi svi šmekeri i trebaju vam samo bolji, ne znam koga da dovedemo u Partizan, Ronalda da dovedemo? Vi velike Grobarčine.

Navijači su, između ostalog, bili besni i zbog činjenice da se fudbaleri često viđaju po splavovima, a onda je usledio žestok odgovor.

- Svaki dan po klubovima? Zato što može, stoko raspala. Zato što je zaradio sa 20 godina koliko ti ne možeš za tri raspala života. Sve će da ih j...e i sve će da izj...e. Uzeo je titule, Marakanu ponizio, zaključao, j..o i sve... A tebi je to krivo, i takvima kao što si ti. krivo ti je ološu što nisi jedan od nas. Nikada ne možeš da budeš, debilčino raspala. Mene možete da prozivate, boli me uvo. Kucaš Đenova - Milan pa ćeš da vidiš gde sam.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track