Hrvatski fudbaler u Kragujevcu

Transfer

Hrvatski fudbaler u Kragujevcu

Fudbal -
Jedan od najboljih igrača futsala u Hrvatskoj i reprezentativac te zemlje Jakov Grčić će od naredne sezone nositi dres kragujevačkog kluba malog fudbala Ekonomac, saopšteno je na sajtu ovog kluba

Jedan od najboljih igrača futsala u Hrvatskoj i reprezentativac te zemlje Jakov Grčić će od naredne sezone nositi dres kragujevačkog kluba malog fudbala Ekonomac, saopšteno je na sajtu ovog kluba.

Aktuelni šampion Srbije u malom fudbalu doveo je u svoje redove vrhunskog igrača i strelaca koji se istakao na proteklom Evropskom prvenstvu koje je održano u Zagrebu, navodi se u saopštenju. Grčcić je nekoliko dana boravio u Kragujevcu gde je trenirao sa igračima Ekonomca i usput se upoznao sa načinom rada i funkcionisanja kluba.

"Za ovih nekoliko dana imao sam priliku da se uverim da je prvak Srbije jedan veliki i profesionalan klub, kao stvoren za igrače željne afirmacije i napredovanja. Saigrače sam poznavao iz reprezentativnih i klupskih susreta i oni su me veoma prijatno iznenadili prijemom i spontanošću. Željno iščekujem početak priprema", rekao je Grčić.

U klubu ne kriju žadovoljštvo što su doveli jednog od najboljih hrvatskih igrača i nadaju se dobrim rezultatima na evropskoj sceni.

http://www.youtube.com/watch?v=aVPhlJNATIU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track