(VIDEO) SPAS U POSLEDNJI ČAS: Ibra u 94. minutu iz penala doneo bod Junajtedu protiv Evertona
Foto: Reuters

Murinjov tim bez poraza na 20 uzastopnih mečeva

(VIDEO) SPAS U POSLEDNJI ČAS: Ibra u 94. minutu iz penala doneo bod Junajtedu protiv Evertona

Fudbal -

Fudbaleri Mančester junajteda i Evertona igrali su nerešeno 1:1 (0:1) u utakmici 31. kola Premijer lige.

Gosti su poveli golom Fila Jagielke u 22. minutu, a izjednačio je Zlatan Ibrahimović iz penala u 94!

Sudija Sverbrik je u poslednjim trenucima meča pokazao na belu tačku i istovremeno crveni karton Ešliju Vilijamsu.

Šveđanin je postigao svoj 27. gol u sezoni.

Tim Žozea Murinja je bio bolji, ali nije imao sreće. Igrači Junajteda su imali mnogo šansi, dva puta pogađali okvir gola, a jedan pogodak Ibrahimovića je poništen zbog navodnog ofsajda, kada je sudija pogrešio i oštetio domaćina.

Mančester junajted je nastavio niz koji sada iznosi 20 mečeva u Premijer ligi bez poraza, odnosno još od 23. oktobra prošle godine, kada je izgubio od Čelsija.

"Crveni đavoli" su ostali na petom mestu sa 54 boda, a Everton se na šestoj poziciji izjednačio sa Arsenalom, sa po 51 bodom, s tim da "karamele" imaju čak tri meča više od "tobdžija".

Phil Jagielka Goal | Manchester United vs... by 0000000luke

Penalty Goal Ibrahimovic (1-1) Manchester... by zyhrijearifi

Fudbaleri Lestera pobedili su večeras na svom terenu ekipu Sanderlenda sa 2:0. Lester je do trijumfa stigao u drugom poluvremenu golovima Islama Slimanija u 69. i Džejmija Vardija u 78. minutu. Ekipi Lestera je ovo peta uzastopna pobeda i sada je deseta na tabeli Premijer lige sa 36 bodova. Lester je tek druga ekipa u istoriji Premijer lige koja je uspela da posle pet vezanih poraza upiše pet trijumfa. Sanderlend je poslednji na tabeli sa 23 osvojena boda.

Istim rezultatom slavio je i Votford na svom terenu protiv Vest Bromvič Albiona. Strelci za Votford bili su M'Baje Nijang i Troj Dini. Votford je deveti na tabeli sa 37 bodova, dok je Vest Brom osmi sa sedam bodova više.

Fudbaleri Barnlija su na svom terenu pobedili Stouk s minimalnih 1:0. Pobedu Barnliju doneo je Džordž Bojd u 58. minutu. Barnli je na 12. poziciji sa 35 bodova, a Stouk zauzima 11. mesto sa bodom više.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track