ZVEZDO, LEČI SE: Raširene noge (ni)su dokaz nameštaljke
Foto: Printscreen

Zid ili tunel

ZVEZDO, LEČI SE: Raširene noge (ni)su dokaz nameštaljke

Fudbal -

Direktor Superlige Vlada Bulatović otvoreno postavlja pitanje ko je sa Marakane video nameštaljku na Voždovcu i upućuje ga na lekarski pregled jer je, kako kaže, osoba sa dijagnozom

Direktor Zajednice klubova Superlige Vlada Bulatović gledao je preokret Partizana protiv Voždovca u četvrtfinalu Kupa Srbije - 2:1 (0:1), ali se prema njegovom mišljenju nije desilo ništa što bi ukazivalo da je neko iz domaćeg tima pomogao crno-belima da se plasiraju u polufinale.Za detalj pred postizanje izjednačujućeg gola Uroša Đurđevića, na kojem se vide dvojica fudbalera Voždovca u živom zidu sa raširenim nogama, Bulatović kaže da ga je samo osoba sa dijagnozom izdvojila kao dokaz o nameštaljci.

Podsećamo da je nezvaničnim kanalima ova fotografija iz Crvene zvezde dostavljena redakciji Kurira.- Bilo bi dobro da ste saznali ime onoga ko je poslao fotografiju da bismo ga uputili u nadležnu ustanovu na lečenje. Toj osobi je potrebno pod hitno da odrede dijagnozu - zaključio je Bulatović.Izjednačenju je prethodio dodir Leonarda s loptom, nakon čega se živi zid raspao, a dvojica igrača, za koje se pretpostavlja da su Marko Putinčanin i Dejan Georgijević, istrčali su pred udarac raširenih nogu. U metežu je lopta baš prošla kroz noge jedne od ove dvojice.- Zlonamerno je tvrditi da je domaći tim želeo da pusti Partizan. Prema svemu prikazanom, bili su bliži pobedi, ali nisu imali sreće da realizuju samo jednu šansu i da tako, možda, reše utakmicu. Ponavljam, samo je čovek s dijagnozom video prevaru.

Bez komentaraVOŽDOVČANI ZAĆUTALIIz FK Voždovac juče nije mogao da se dobije komentar o „živom zidu“. Trener Ilija Stolica bio je na predavanjima za pro-licencu, dok je direktor Goran Grkinić bio na službenom putu. Objašnjenje spornog momenta „zmajevi“ bi ipak mogli da daju danas na redovnoj konferenciji za novinare pred meč u Superligi.

Dejan Petković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track