(VIDEO) NORVEŽANI OBOŽAVAJU SRBINA: Milan Jevtović blista u dresu Rozenborga
Foto: Privatna Arhiva

Oduševljeni

(VIDEO) NORVEŽANI OBOŽAVAJU SRBINA: Milan Jevtović blista u dresu Rozenborga

Fudbal -

Milan Jevtović, bivši napadač Borca iz Čačka, a sada višestrukog šampiona Norveške, Rozenborga, igrač je o kome se priča u ovoj skandinavskoj zemlji. Posle fantastične partije, osvojenog trofeja i gola koji je postigao u Super kupu protiv Brana, sjajni napadač je nastavio da trese mreže i u prvenstvu.

U premijernom derbi meču 4. kola protiv Moldea Jevtović je postigao prvi, a zatim asistirao za drugi gol u pobedi Rozenborga, a prethodno je zabeležio gol i asistencije u duelima sa Odd Grenlandom i Sandefjordom. Kada je napustio igru u 88. minutu svih 20.843 gledalaca na Lerkendal stadionu skandirali su „Milan, Milan“ i nema sumnje da je Srbin postao novi ljubimac navijača.

- Za mene je ovo jedan od najleših trenutaka u karijeri. Igram u klubu velike tradicije, ispunjen sam i uživam u svakom trenutku. Dolazak u Rozenborg je pun pogodak a navijači su prosto neverovatni. Na meni je da nastavim u istom ritmu - rekao je Milan Jevtović. Srpski fudbaler igra trenutno u Rozenborgu na pozajmici iz turske Antalije, ali će klub iz Trondhajma iskoristiti opciju da otkupi njegov ugovor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track