JUVENTUS ČEKA BARSELONU: Kjelini, čuvaj se, Suarez ujeda!
Foto: AP

Novi sudar starih ratnika

JUVENTUS ČEKA BARSELONU: Kjelini, čuvaj se, Suarez ujeda!

Fudbal -

Večeras se nastavlja Liga šampiona, a u žiži će biti Urugvajac iz Barse i Italijan iz Juventusa u prvom susretu posle čuvenog ujedanja na SP

Đorđo Kjelini i Luis Suarez večeras ponovo oči u oči, jedan protiv drugog posle čuvenog njihovog duela na Svetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine, kada je Italijan poražen i sa svojom reprezentacijom morao da se vrati kući sa otiskom urugvajčevih očnjaka.Naredne godine njihovi timovi su igrali finale Lige šampiona u Berlinu, ali iskusnog defanzivca nije bilo u timu Juventusa zbog žutog kartona koji je zaradio u 93. minutu polufinalnog meča sa Real Madridom.

Postoji nešto čudno u vezi sa ovom dvojicom superstarova zbog koje na videlo dana izlazi ta ludačka crta Luisa Suareza. Ujed u Brazilu koštao ga je momentalnog odstranjivanja iz tima sa Mundijala, pa i suspenzije od četiri meseca igranja za klub, ali je njegov odnos sa Kjelinijem ispeglan vrlo brzo po povratku kući samo jednim tvitom izvinjenja direktno adresiranim na italijanskog rivala.Nije, međutim, nikad objašnjeno zašto je 2013. godine na Kupu konfederacija u Brazilu, godinu dana pre meča na Svetskom prvenstvu, pokušao isto nedelo. Fotografija je ostala da svedoči kako se Suarez pripremao za ujed, a Kjelini samo srećom izbegao da mu oseti zube.

Spušta loptuPOMIRITELJ DEL PJEROLegendarni igrač Juventusa Alesandro del Pjero veruje da su dvojica fudbalera odavno rešila nesporazum iz Brazila.- Siguran sam da između Suareza i Kjelinija nema nesuglasica. Sve je završeno, kod sportista se takvi problemi brzo zaboravljaju - rekla je čuvena desetka „stare dame“ iz Torina.

Dejan Petković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track