OTAC UROŠA ĐURĐEVIĆA BESAN: Sine, ne daj da te slomi Ivica Iliev!
Foto: Filip Plavčić, Dragan Kadić

Udar

OTAC UROŠA ĐURĐEVIĆA BESAN: Sine, ne daj da te slomi Ivica Iliev!

Fudbal -

Zoran Đurđević odgovorio čelniku Partizana, koji je pričajući o Urošu Đurđeviću rekao da „ne može na silu da se bude prvi strelac lige“

Zoran Đurđević, otac najboljeg strelca Partizana i Superlige Uroša Đurđevića, zamerio je direktoru crno-belih Ivici Ilievu na prozivci koju je uputio njegovom sinu kada je rekao da „ne može na silu da se bude prvi strelac lige“.- Koja je tema ovoga naslova - postavio je pitanje Zoran Đurđević na Instagramu, a zatim dodao:Samo hrabro- Budi veran svojoj misiji, svojim vrednostima i izražavanju istinskog vođe u sebi, čak i kada drugi sumnjaju u tebe. Kad ti ljudi kažu da nećeš uspeti ili ti stave do znanja da nisi dovoljno dobar, ostani jak i ne dozvoli im da te slome. Biti vođa znači verovati u sebe onda kada niko drugi ne veruje u tebe... Dok daješ sve od sebe da postigneš što bolje rezultate, da bi ishod tvog rada bio šampionski, neizbežno ćeš nailaziti na prepreke. Moraš imati petlju! Hrabrost! Nepokolebljivost! Zapamti i ovo, ljubomora je samo vid poštovanja koje osrednji iskazuju prema najboljima - zaključio je Đurđević senior u poruci koju je preko Instragrama verovatno namenio Urošu.

Otac najveća podrška.. Uroš i Zoran Đurđević
Otac najveća podrška.. Uroš i Zoran Đurđević

Podrška fanova

Na njegove reči nadovezali su se pratioci:- Šta je Iliev hteo da kaže?- Znam ja šta je hteo da kaže. Sada je samo to potvrđeno - poentirao je Zoran Đurđević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track