Markizio uveren da furija pobeđuje Hrvatsku

EURO 2012.

Markizio uveren da furija pobeđuje Hrvatsku

Fudbal -
Azurima je potrebno da savladaju Republiku Irsku, a da meč Španije i Hrvatske ne završi 2:2 ili nekim drugim remijem sa još više golova

POZNANJ - Fudbaler sredine terena reprezentacije Italije Klaudio Markizio rekao je da danas da ne sumnja u poštenje igrača Španije i dodao da veruje kako će "furija" pobediti Hrvatsku u poslednjem kolu C grupe EP.

Azurima je potrebno da savladaju Republiku Irsku, a da meč Španije i Hrvatske ne završi 2:2 ili nekim drugim remijem sa još više golova.

"Mi verujemo u Španiju, moramo, jer u suprotnom ne bi imalo smisla da uopšte istrčimo na teren", kazao je Markizio.Italijani bi se plasirali u četvrtfinale i ako Hrvatska iznenadi aktuelne svetske i evropske šampione.

"Hrvatska je odlična ekipa, ali ipak su Španci favoriti. Jasno je da je "furija" bolja, iako Hrvati imaju sjajnog Modrića i nekoliko dobrih napadača", kazao je igrač Juventusa.

Italija je u prethodnom kolu odigrala 1:1 sa Hrvatskom."Protiv Irske u poslednjem kolu moramo da ponovimo igru iz prvog poluvremena duela sa Hrvatskom. To je prava Italija. Takođe, ne smemo da razmišljamo o rezultatu u drugoj utakmici", istakao je Markizio.

Utakmica trećeg kola C grupe Italija - Republika Irska igra se u ponedeljak od 20.45 u Poznanju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track