(VIDEO) ZA 10 MINUTA 4 GOLA: Mesi održava šampiona u životu, Barsa strepela, ali pobedila Sosijedad
Foto: Reuters

Sad na Juve, pa na Real

(VIDEO) ZA 10 MINUTA 4 GOLA: Mesi održava šampiona u životu, Barsa strepela, ali pobedila Sosijedad

Fudbal -

Fudbaleri Barselone kao domaćini su pobedili Real Sosijedad 3:2 (3:2) u utakmici 32. kola španskog šampionata.

Barselona na drugom mestu ima 72 boda i ostala je na tri boda zaostatka (i meč više) u odnosu na prvoplasirani Real, koji je ranije danas slavio pobedu u Hihonu, uoči njihovog međusobnog duela sledećeg vikenda.

Real Sosijedad je sedmi sa 52 boda.

Lionel Mesi je večeras na "Nou Kampu" u 17. minutu načeo goste iz San Sebastijana, a onda je u finišu prvog poluvremena viđena kanonada golova.

Mesi je svoj drugi gol na meču postigao u 37. minutu, u 42. je Umtiti autogolom prepolovio prednost šampiona Španije, dva minuta kasnije je Pako Alkaser vratio Barsu na "plus dva", da bi u sudijskoj nadoknadi vremena Prijeto, ispostaviće se, postavio konačan rezultat - 3:2.

Mesi sada na kontu ima 29 prvenstvenih golova ove sezone, odnosno 45 u svim takmičenjima.

Neverovatno zvuči podatak, ali fudbaleri Real Sosijedada imali su veći posed lopte na utakmici! Ipak, u drugom poluvremenu nisu uspeli da stvore nijednu šansu. Doduše, nije ni Barsa.

Tim Luisa Enrikea je posle dva uzastopna bolna poraza, od Malage u prvenstvu (0:2) i Juventusa u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona (0:3), konačno pobedio, ali mu tek predstoji muka - revanš sa "starom damom" i "El Klasiko".

All Goals & Highlights - Barcelona 3-2 Real... by ZidaneHD

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track