PRIZNANJE ZA NAPADAČA PARTIZANA: Uroš Đurđević izabran za najperspektivnijeg srpskog igrača
Foto: Partizan.rs

Centarfor crno-belih dobio nagradu FSS

PRIZNANJE ZA NAPADAČA PARTIZANA: Uroš Đurđević izabran za najperspektivnijeg srpskog igrača

Fudbal -

Fudbaler Partizana Uroš Đurđević izabran je za najperspektivnijeg igrača za 2016. godinu, dok je priznanje za najperspektivnijeg trenera dodeljeno šefu stručnog štaba Čukaričkog i selektoru mlade reprezentacije Srbije Nenadu Lalatoviću.

Na Skupštini Fudbalskog saveza Srbije (FSS) u Staroj Pazovi uručena su i priznanja za ženski fudbal.Za najerspektivniju igračicu u 2016. godini proglašena je Tanja Ćapić, čuvar mreže Vojvodine, dok je za najbolju izabrana Alegra Poljak, koja igra za subotički Spartak.Najbolji trener u ženskom fudbalu je trener Vojvodine Nemanja Savić.Priznanja su dobili i arbitri, a za najbolju sudijsku trojku proglašeni su Milorad Mažić, Milovan Ristić i Dalibor Đurđević. Za najperspektivnijeg sudiju izabran je Nenad Minaković.

Foto: Fudbalski savez Srbije
Foto: Fudbalski savez Srbije

Đurđević: Spreman sam da igram još boljeFudbaler Partizana Uroš Đurđević rekao je da mu mnogo znači priznanje Fudbalskog saveza Srbije za najperspektivnijeg igrača i dodao da je spreman da do kraja šampionata odigra još bolje."Sigurno da ovo priznanje znači mnogo. Jako mi je drago što sam danas u odabranom društvu, pored trenera Nenada Lalatovića i naše najbolje sudijske trojke. Ovo je dobra stvar za mene i presrećan sam što sam proglašen za najperspektivnijeg igrača", rekao je Đurđević.Đurđević je danas na Skupštini FSS proglašen za najperspektivnijeg igrača za 2016. godinu."Spreman sam u poslednjih šest kola odigram još bolje i još jače i da pomognem Partizanu u ostvarenju cilja, a to je osvajanje duple krune", rekao je Đurđević.Partizan sutra gostuje Vojvodini u prvom meču polufinala Kupa Srbije."Sutra nas očekuje ponovo utakmica sa Vojvodinom, spremni smo i pokušaćemo da uradimo sve da im ne damo nadu za revanš", rekao je Đurđević.Crno-beli su u prošlom kolu Super lige Srbije pobedili Vojvodinu na svom terenu, a velika bura podigla se nakon utakmice zbog skandiranja navijača Partizana na tom meču. Napadač kluba iz Humske naveo je da na ekipu ne utiču dešavanja van terena."Na igrače to ne utiče, ne opterećujemo se tim stvarima. Radimo naš posao, treniramo i spremamo se, to okolo nas ne zanima tako da nam neće poremiti atmosferu sigurno", rekao je Đurđević.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:
Slavlje igrača i navijača Partizana posle pobede u derbiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track