PIŠTOLJEM NA MESIJA: Srpski trener objasnio kako je moguće zaustaviti Lea
Foto: Profimedia

Srbin u žiži: Potpuni debakl Vasiljevića

PIŠTOLJEM NA MESIJA: Srpski trener objasnio kako je moguće zaustaviti Lea

Fudbal -

Naš trener na klupi Osasune objasnio kako je jedino moguće zaustaviti asa Barselone, a to je pomoću lisica i oružja

Srpski trener na klupi Osasune Petar Vasiljević nije baš birao reči kad je govorio o jednom od najboljih fudbalera sveta.

Da bi na najbolji način ilustrovao situaciju u kojoj se nalazio njegov tim na Nou kampu, prilikom katastrofalnog poraza od Barselone (7:1), naš stručnjak je otkrio koje je jedino rešenje za Lea Mesija.

- Osećamo se malo sje*ano zbog rezultata, iako smo znali da ćemo teško protiv Barselone izvući nešto posebno - rekao je Vasiljević.

Pred samu utakmicu bivši fudbaler Partizana i sportski direktor Osasune privukao je pažnju receptom za čuvanje Lea Mesija.

- Za Mesija su potrebne lisice i pištolj kako bismo ga čuvali. On je broj jedan na svetu i igrač koji to pokazuje na svakoj utakmici. Kad je inspirisan, onda je pravi genije. Izgleda odsutno, ali odjednom se uključi i za deset minuta napravi čudo. Protiv njega se baš ne može - jasan je Petar.Zanimljivo, Havijer Maskerano se protiv Osasune prvi put upisao u strelce u dresu Barselone. Saigrači su mu dali priliku da izvede penal kod rezultata 5:1.

- Ne mislim da su time želeli da nas ponize, to je odluka tima, a meni je svejedno ko će od njih šutirati - zaključio je Vasiljević.Dejan Petković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track