(VIDEO) Iz Crvene zvezde prešla u Hrvatsku: Zvezda mi je u srcu, ali je u Splitu super
Foto: Fejsbuk

TRANSFER KOJI JE POMERIO GRANICE

(VIDEO) Iz Crvene zvezde prešla u Hrvatsku: Zvezda mi je u srcu, ali je u Splitu super

Fudbal -

Reprezentativac Srbije prešao iz Crvene zvezde u neki hrvatski klub? Nemoguće, rekli bi mnogi. Ipak, moguće je, i već se desilo.

U pitanju je Jovana Milinković, bivša članica Crvene zvezde i aktuelna reprezentativka Srbije koja je igrala i za Osijek, a sada brani boje Splita.

"Meni je Crvena zvezda u srcu i tako će uvek biti, bez obzira na to za koji klub igram. Podrazumeva se da u svakom klubu pružam svoj maksimum", rekla je Milinković za hrvatski portal 100posto.

Milinković je sa Osijekom bila šampion Hrvatske, a sada želi da preuzme primat sa Splitom.

"Osijek je već duže vremena šampion i mislim da je došlo vreme da Split zauzme prvo mesto. U Splitu su me lepo prihvatili. Svi su super prema meni i uprava i saigračice. Devojke su stvarno srdačne. Družimo se u slobodno vreme, a kad god se okupimo zagarantovani su smeh i zabava", kaže Jovana.

Jovana Milinković je standardna reprezentativka Srbije koju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Francuskoj očekuju dueli protiv Španije, Austrlije, Finske i Izrael.

"Kao što sam već ranije rekla, ja sam uvek optimistična. Ne mislim da će biti lako, to sigurno neće, ali imamo odličnu ekipu i ako uspemo da nametnemo svoju igru i držimo se dogovora iz svlačionice, rezultat sigurno neće izostati."

Za kraj, Splićane je zanimalo da li joj se više dopadaju mediteranska kuhinja ili leskovački roštilj.

"Leskovački roštilj, hahaha", spremno je dočekala pitanje simpatična Jovana Milinković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track