ZASLUŽENO Priznanje za Srbina: Predrag Rajković najbolji igrač Makabija
Foto: Promo

Bravo

ZASLUŽENO Priznanje za Srbina: Predrag Rajković najbolji igrač Makabija

Fudbal -

Srpski golman Predrag Rajković izabran je za najboljeg igrača Makabija iz Tel Aviva za ovu sezonu, saopšteno je danas.

Petočlani žiri u čijem sastavu je osim nekadašnjih istaknutih fudbalera i funkcionera kluba bio i sadašnji sportski direktor Žordi Krojf nije imao dilemu da Rajković zaslužuje ovu laskavu titulu.

Reprezentativcu Srbije je priznanje uručeno na svečanoj ceremoniji i gala večeri koju klub iz Tel Aviva tradicionalno organizuje pred kraj sezone.

"Malo sam bio iznenadjen, zaista nisam očekivao ovu nagradu, pa nisam spremio ni govor... Ovo je dragoceno priznanje za mene i veoma mi znači. Želim da se zahvalim svim saigračima i trenerima, jer velika je privilegija biti deo ovog kluba. Posebno želim da se zahvalim mojoj porodici, oni su moja velika podrška u svim trenucima i zato su na neki način neraskidivi deo svakog mog uspeha", rekao je Rajković.

Rajkovićev izbor je na zvaničnom sajtu Makabija označen rečju - zasluženo.

On je u čak 16 utakmica, od ukupno 33 odigrane u dosadašnjem delu sezone, ostao nesavladan, odnosno na praktično polovini mečeva u takmičarskoj 2016/17. godini nije primio gol.

Rajković će odličnu sezonu u Makabiju imati priliku da "ukrasi" trofejom izraelskog Kupa, pošto njegova ekipa 25. maja igra u finalu sa Bnei Jehudom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track