Pronađeno telo nestalog navijača Irske?

Tragdeija na EURU

Pronađeno telo nestalog navijača Irske?

Fudbal -
Dvadesetjednogodišnji Džejms Nolan, koji je doputovao u Poljsku da bodri reprezentaciju Irske na prvenstvu Evrope, nestao je u noći između subote i nedelje u severnom gradu Bidgošću

Poljske vlasti veruju da su pronašle telo irskog fudbalskog navijača, čiji je nestanak tokom vikenda izazvao veliku policijsku potragu.

Dvadesetjednogodišnji Džejms Nolan, koji je doputovao u Poljsku da bodri reprezentaciju Irske na prvenstvu Evrope, nestao je u noći između subote i nedelje u severnom gradu Bidgošću, nakon što je prethodno sa prijateljima gledao utakmice u navijačkoj zoni.

"Mogu da potvrdim da su ronioci izvukli iz reke telo jednog mladića i u ovom trenutku sumnjamo da je to nestali irski navijač. Moguće je da kasnije danas u Poljsku doputuju članovi njegove porodice i zamolićemo ih da identifikuju telo. Onda ćemo znati sigurno", rekao je tužilac Len Bojarski.

. Drugi zvaničnik iz kancelarije tužioca potvrdio je da je policija pronašla Nolanova dokumenta pored reke Brda, u blizini mesta gde je nestali mladić poslednji put viđen nakon rastanka sa prijateljima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track