BLOG UŽIVO, VIDEO Inter konačno pobedio: Lacio pao u Milanu
Foto: AP

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ SVETA SPORTA

BLOG UŽIVO, VIDEO Inter konačno pobedio: Lacio pao u Milanu

Fudbal -

Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja.

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.23:40 - Fudbaleri Partizana proslavili titulu na TerazijamaFudbaleri Partizana proslavili su večeras titulu prvaka države na Terazijama, gde su stigli u otvorenom autobusu uz pratnju nekoliko hiljada navijača. Partizanove igrače na Terazijama je dočekao veliki vatromet, a navijači su uz to napravili i bakljadu. Crno-beli su od svog stadiona do centra grada stigli preko Autokomande, Bulevarom Oslobođenja, Slavije i Ulicom kralja Milana. Tokom celog puta pevale su se navijačke pesme i koristila pirotehnička sredstva. Kolona je na kratko stala kod Hrama Svetog Save, kao i na Slaviji, gde su navijači na kružnom toku seli na ulicu i pevali pesme. Oni su se takođe zaustavili i kod zgrade Predsedništva. Saobraćaj je u tom delu grada bio zaustavljen, a kolonu s fudbalerima Partizana i navijačima pratio je i veliki broj policajaca. Šetnja od stadiona do Terazija protekla je bez incidenata. Fudbaleri Partizana osvojili su 27. titulu prvaka države, pošto su danas u Beogradu, pred više od 25 hiljada ljudi, pobedili Mladost iz Lučana sa 5:0 u poslednjem kolu Super lige Srbije.

23:10 - Teniseru Međedoviću trofej u SlovačkojTeniser Hamad Medjedović osvojio je danas Pješćani kup, evropski turnir prve kategorije za igrače do 14 godina.U finalu takmičenja u Slovačkoj 13-godišnji Novopazarac je pobedio Šona Kenana iz Francuske, koji se predao pošto je Medjedović dobio prvi set sa 6:4.Medjedović je bio prvi nosilac na turniru sa 64 tenisera u glavnom žrebu, a na šest mečeva izgubio je ukupno dva seta.Njegov rival u finalu bio je postavljen za 12. favorita.Hamad Medjedović je trenutno četvrti na evropskoj listi za igrače mladje od 14 godina.

22:50 - Inter pobedio LacioFudbaleri Intera pobedili su danas u gostima Lacio sa 3:1 i tako zabeležili prvi prvenstveni trijumf posle osam utakmica. Lacio je poveo golom Baldea Keite iz penala, a Inter je do poluvremena preokrenuo golom Marka Andreolija i autogolom Veslija Hota. Konačni rezultat postavio je Eder u drugom poluvremenu. Lacio je meč završio sa devetoricom na terenu, jer su Keita i Senad Lulić isključeni zbog dva žuta kartona. Meč nije imao rezultatski značaj, jer je Lacio ranije obezbedio plasman u Evropu, dok Inter nema šanse u poslednjem kolu da dodje do mesta koje vodi u kvalifikacije.

22:30 - Nikolić: Večeras je jako lepo biti navijač PartizanaTrener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je večeras jako lepo biti navijač crno-belih i dodao da sve zasluge za osvajanje 27. titule prvaka države idu igračima. "Mnogo je važna ova titula za nas. Mnogo je lepa. Mnogo je lepo večeras biti navijač Partizana i biti u Partizanu. Najzaslužniji za ovaj rezultat su igrači Partizana, koji su napravili fascinantnu seriju od 36 utakmica bez poraza. Sve čestitke idu njima", rekao je Nikolić. Partizan je danas pobedio Mladost sa 5:0 i tako sezonu završio sa tri boda više od "večitog" rivala Crvene zvezde, koja je branila trofej. Ovi rivali sastaju se sledeće nedelje u finalu kupa. "Sada imamo još jednu, u kojoj moramo da pokušamo još jednom da damo maksimum. Pražnjenja posle ovog trofeja će sigurno biti, ali sam derbi je uvek inspiracija za sebe. Probaćemo da motivišemo igrače i dođemo do još jednog trofeja", rekao je on.On je posle dodele pehara s igračima u otvoenom autobusu krenuo ka centru grada, gde će navijačima proslaviti titulu.

22:00 - Đurđević: Sjajno je biti prvi, sad želimo duplu krunuGolgeter Partizana Uroš Đurđević ocenio je da je osvajanje titule prvaka Srbije neverovatan osećaj i da je sledeći cilj pobeda nad Crvenom zvezdom u finalu Kupa i kompletiranje duple krune. "Ova pobeda je najbitnije što smo uradili ove sezone. Odličan je osećaj biti prvi... Ostaje nam još jedan korak do duple krune, to je nešto što smo ciljali od početka. Verujem da ćemo pobediti Crvenu zvezdu i doći i do trofeja Kupa", rekao je Đurđević novinarima posle pobede nad Mladosti (5:0). On je naglasio da je letošnji dolazak u Partizan bio pravi pogodak. "Posebno me raduje što sam najbolji strelac lige, Leonardu sam namerno dodao loptu da bismo se izjednačili na listi strelaca", poručio je Đurđević. Partizan je došao do 27. titule državnog prvaka u klupskoj istoriji, pošto je Superligu završio sa tri boda više od Crvene zvezde.

21:00 - Seltik završio sezonu bez poraza, prvi u Škotskoj posle 118 godinaFudbaleri Seltika pobedili su danas Harts sa 2:0 i tako postali prva ekipa koja je posle 118 godina takmičenje u najboljoj ligi Škotske završila bez poraza.Seltik je odavno osvojio šestu uzastopnu titulu, a danas mu je uručen i trofej šampiona. Poslednja ekipa koja je sezonu završila bez poraza bila je Glazgov Rendžers u sezonu 1898/99, kada je sezona trajala 18 kola.Seltik se priključio Arsenalu (2003/04) i Juventusu (2011/12), kao jedinim ekipama koje su sezone od 38 kola završile bez poraza.Seltik je bez poraza u ukupno 46 domaćih utakmica ove sezone, 38 u prvenstvu i osam u kupu. Tim iz Glazgova postavio je ove sezone i nove rekorde škotske Premijer lige po broju osvojenih bodova (106), postignutih golova (106) i bodovnom razlikom u odnosu na drugoplasirani tim (30).

20:15 - Šarac: Probali smo danas, sada se prestrojavamo za narednu sezonuPomoćni trener Čukaričkog Dragan Šarac rekao je da su njegovi fudbaleri učinili sve da pobede Rad danas, ali da nisu uspeli. "Čestitam Radu na pobedi. Mi smo u utakmicu ušli rasterećeno. Nismo imali rezultatski značaj. Momci su pokušali da dođu do pobede, dali su sve od sebe, ali nisu uspeli. Propustili smo nekoliko dobrih prilika u prvom delu, da bi šef u drugom dao priliku mlađim igračima. Pokušavali smo do kraja, stiskali protivnika, ali se Rad branio dobro", rekao je Šarac novinarima posle meča. Rad je pobedio u gostima 1:0 u poslednjem kolu Super lige Srbije. "Na nama je da se prestrojavamo za sledeću sezonu. Igrači su od sutra na odmoru, a okupljanje će biti negde oko 10. juna. Nadamo se boljoj sezoni u kojoj ćemo se boriti za vrh tabele", rekao je Šarac. Trener Rada Nebojša Petrović rekao je da oseća veliko poštovanje prema Čukaričkom. "On svima nama u Super ligi predstavlja uzor i žao mi je što nije bio u plej-ofu, jer po kvalitetu to zaslužuje, kao i da nas predstavlja u Evropi. Ima fantastičan stil igre, evropski, uz sjajne manire u organizaciji", rekao je Petrović.On je takođe ocenio da je utakmica bila opuštena, ali je priznao i da je tim imao sreće.

19:45 - Bufon: Pobedjivanje zahteva velike žrtveLegenda Juventusa Djanluidji Bufon preuzeo je na sebe krivicu za poraz od Rome u prošlom kolu, ali je danas, posle podizanja trofeja za prvaka Italije, rekao da pobedjivanje zahteva velike žrtve."Stara dama" je mogla da proslavi šestu uzastopnu titulu prošle nedelje, ali je izgubila u Rimu 3:1, da bi danas pobedila Krotone 3:0 i tako konačno započela slavlje."Cele nedelje sam razmišljao o finalu Lige šampiona sa Real Madridom, tako da sam praktično bio na odmoru u Rimu i potpuno sam se obrukao. Pošto ne volim da se brukam sa 39 godina, želeo sam da reagujem. Trebala nam je energija posle onako ružne predstave", rekao je kapiten Juventusa, a preneli italijanski mediji.Ovo je rekordna šesta uzastopna titula za Bufona i Juventus."Prvi put smo bili iznenadjenje, ali smo posle toga uvek bili favoriti na papiru. Pobedjivanje zahteva veliku žrtvu, jer svaki dan morate da radite da biste se popravili, a svaki nerešeni ishod je kao pola poraza. Čovek se navuče na pobedjivanje", rekao je Bufon.Juventus je osvojio duplu krunu, a ima šansu i da osvoji treću, na šta je usmeren i Paulo Dibala, jedan od najzaslužnijih za sjajne igre tima ova sezone."Ovo što sada osećamo je jedinsveno. Osvojiti kup i prvenstvo i igrati Ligu šampiona za nekoliko dana...svi smo svesni treutka u kome se nalazimo. Želimo trofej Lige šampiona svim svojim srcem", rekao je Dibala.

19:15 - Alegri: Juventus je toliko porastao da mora da se suoči sa svojim idejamaTrener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri rekao je danas da je taj klub toliko porastao da sada mora "da se suoči sa idejama kako da zadrži nivo".Juventus je danas pobedio Krotone sa 3:0 i tako osvojio rekordnu šestu uzastopnu titulu prvaka Italije, a ranije je osvojio kup, dok 3. juna igra finale Lige šampiona protiv Real Madrida. Ovo je Alegriju bila treća uzastopna "dupla kruna"."Moramo prvo da pohvalimo svu šestoricu igača koji su osvojili svih šest 'skudeta'. Oni su ušli u legendu. Učestvovao sam u ovom slavlju, a moram ad pohvalim momke jer su radili izuzetne stvari", rekao je Alegri, a preneli italijanski elektronski mediji.Jedna od neizvesnosti je i Alegrijeva budućnost u klubu. Direktor Bepe Marota rekao je da Juventus želi da ga zadrži, ali da je odluka na treneru."To zavisi od nas obojice. Vrlo sam srećan u Juventusu. Nismo još razgovarali, ali sešćemo i razumećemo šta treba dalje da se radi. Juve je dostigao toliko visoke nivoe koje moramo da održimo, a to nije lako, tako da moramo da suočimo razne ideje", rekao je Alegri.On je istakao da i dalje uživa u svom poslu."Jutros mi je prošlo kroz glavu gde sam bio pre 10 godina, od Sasuola do Kaljarija. Jako se radujem što sam osvajao trofeje u Milanu i Juventusu, ali dugačak put je preda mnom. Moja karijera možda nije toliko dugačka, ali ja volim fudbal. Pritisak je veliki, ali ja uživam u tome", rekao je trener koji u avgustu puni 50 godina.Alegriju je ovo 14. sezona kao treneru. U Milanu je osvojio titulu i Superkup Italije, dok je sa Juventusom osvojio tri "duple krune" i jedan Superkup, ukupno sedam trofeja."Nadam se da nisam još dostigao svoj vrhunac. Nadam se da mogu još bolje, jer ako niste motivisani da se popravljate, zašto se uopšte trudite? Ova pobeda je deo istorije Juventusa", rekao je Alegri.Igrali Juventusa dobili su dva dana slobodno i ponovo će se sastati u sredu.

19:00 - Mala poseta na stadionu Zvezde na utakmici protiv RadničkogUtakmicu poslednjeg kola srpskog prvenstva izmedju fudbalera Crvene zvezde i Radničkog na stadionu "Rajko Mitić" prati oko 6.000 navijača.Meč prati više ljudi nego što je to bilo na nekoliko prethodnih utakmica, ali je poseta mala iako crveno-beli imaju teorijsku šanse da osvoje titulu.Većina prisutnih na stadionu su organizovani navijači na severnoj tribini, a uoči i na početku utakmice nije bilo incidenata, osim nekoliko dimnih bombi.Zvezda ima tri boda manje od "večitog" rivala i ako pobedi Radnički nada se kiksu Partizana protiv Mladosti iz Lučana, koja je obezbedila četvrto mesto i nema rezultatski imperativ.Utakmica izmedju Zvezde i Radničkog počela je u 18.30, kada i duel Partizana i Mladosti nedaleko na stadionu u Humskoj.Područje je puno policije, a mnogo veća gužva je oko stadiona Partizana. Pre utakmice nisu bili primećeni incidenti i sukobi navijača dva kluba.

18:45 - Mančester siti direktno u Ligi šampiona, Arsenal u Ligi Evropa

Fudbaleri Mačnester sitija igraće direktno u Ligi šampiona sledeće sezone, Liverpul će nastupati u kvalifikacijama, dok je Arsenal posle punih 20 godina ostao bez elitnog evropskog klupskog takmičenja.Mančester siti je danas, u poslednjem kolu Premijer lige pobedio u gostima Votford sa 5:0 i tako sezonu završio na trećem mestu, iza Čelsija i Totenhema, sa 78 bodova. Liverpul je sprečio sva iznenadjenja i kod kuće je savladao već eliminisani Midlsbro sa 3:0, tako da ima 76 bodova.Ispod njih je Arsenal sa 75 bodova. "Tobdžije" su kod kuće pobedile Everton 3:1tako da će sledeće sezone igrati u Ligi Evropa. Ekipa iz Londona je slavila iako je od 14. minuta igrala bez Lorana Koščelnija, koji je dobio direktni crveni karton zbog grubog starta. Everton je sedmi i sledeće sezone će igrati u kvalifikacijama za Ligu Evropa.Drugoplasirani Totenhem je u gostima "pregazio" Hal 7:1 uz het-trik Harija Kejna, koji je tako sezonu završio kao najbolji strelac Premijer lige, sa 29 golova, četiri više od Romelua Lukakua iz Evertona, koji je danas Arsenalu dao gol iz penala.Šampion Čelsi je sezonu završio pobedom kod kuće od 5:1 nad "fenjerašem" Sanderlendom.U Ligi Evropa će sledeće sezone igrati i Mančester junajted, koji je danas pobedio Kristal Palas 2:0. "Đavoli" ove nedelje igraju finale Lige Evropa protiv Ajaksa, i ako pobede, plasiraće se u Ligu šampiona sledeće sezone.Iz lige su i pre poslednjeg kola ispali Hal, Midlsbro i Sanderlend.

18:10 - U Beogradu pred odlučujuće utakmice mirno, mnogo policije oko Topčiderskog brdaSat vremena pre početka odlučujućih utakmica u fudbalskoj Super ligi Srbije, na ulicama Beograda je mirno i nisu zabeleženi incidenti. Žandarmerija je raspoređena od Slavije ka stadionima Partizana i Crvene zvezde, a najviše ih je na Auto-komandi. Policija je izveštaču agencije Beta rekla da nisu zabeleženi nikakvi incidenti.Gužve u saobraćaju nema, a navijači oba kluba u grupama idu ka svojim stadionima. Ispred blagajne stadiona u Humskoj je, međutim, i dalje velika gužva, pošto pristalice crno-belih čekaju da podignu besplatne ulaznice, koje su neophodne za ulazak na stadion. Na stadionu Partizana trenutno je oko 6.000 navijača.Partizan igra protiv Mladosti i dovoljan mu je bod da postane šampion Srbije. Zvezda dočekuje Radnički iz Niša i u tom meču mora da pobedi, a crno-beli da izgube ako želi da odbrani titulu.Oba meča počinju u 18.30.

18:00 - Borac iz Čačka ostao u Superligi, ispao MetalacFudbaleri Borca iz Čačka izborili su opstanak u Superligi Srbije, posto su danas remizirali protiv Radnika u Surdulici 2:2, dok će Metalac iz Gornjeg Milanovca, uprkos pobedi protiv Novog Pazara 3:0, naredne sezone igrati u Prvoj ligi.Rezultati 37. kola (plej-aut): Čukarički - Rad 0:1, Metalac - Novi Pazar 3:0 (Panić 12. penal, Bondarenko 37, Nikolić 76), Radnik - Borac 2:2 (Trifunović 9, Zlatanović 85 - Galvao 28, Mihajlović 75), Spartak - Bačka 2:1 (Ivanović 31, 45 - Ivković 89).Tabela: Čukaricki 32 boda, Spartak 32, Radnik 25, Rad 25, Bačka 23, Borac 22, Metalac 21, Novi Pazar 17.

17:52 - U Beogradu pred odlučujuće utakmice mirno, mnogo policije oko Topčiderskog brdaSat vremena pre početka odlučujućih utakmica u fudbalskoj Super ligi Srbije, na ulicama Beograda je mirno i nisu zabeleženi incidenti.Žandarmerija je rasporedjena od Slavije ka stadionima Partizana i Crvene zvezde, a najviše ih je na Auto-komandi.Policija je izveštaču agencije Beta rekla da nisu zabeleženi nikakvi incidenti.Gužve u saobraćaju nema, a navijači oba kluba u grupama idu ka svojim stadionima. Ispred blagajne stadiona u Humskoj je, medjutim, i dalje velika gužva, pošto pristalice crno-belih čekaju da podignu besplatne ulaznice, koje su neophodne za ulazak na stadion.Na stadionu Partizana trenutno je oko 6.000 navijača.Partizan igra protiv Mladosti i dovoljan mu je bod da postane šampion Srbije. Zvezda dočekuje Radnički iz Niša i u tom meču mora da pobedi, a crno-beli da izgube ako želi da odbrani titulu.Oba meča počinju u 18.30.

17:20 - Juventus osvojio novu tituluFudbaleri Juventusa osvojili su šestu uzastopnu titulu šampiona Italije, pošto su danas u utakmici 37. kola Serije A savladali Krotone 3:0 i stekli nedostižnu prednost u odnosu na drugoplasiranu Romu. Golove za 33. šampionske slavlje u klupskoj istoriji, mada u Juventusu smatraju da je 35. zbog poznate afere "Kalčopoli" postigli su Mario Mandžukić u 13, Paolu Dibala u 39. i Aleks Sandro u 83. minutu. Juventus je prosle nedelje osvojio Kup Italije, tako da mu je ovo treća dupla kruna u nizu, a priliku za istorijsku "tripletu" imaće 3. juna u finalu Lige šampiona protiv Real Madrida u Kardifu.

16:30 - Luka Mitrović veruje u novu pobedu ZvezdeKošarkaši Crvene zvezde mts dočekuju u ponedeljak ekipu FMP-a u utakmici 10.kola Superlige. Utakmica se igra u ponedeljak od 18 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić", a u prvoj utakmici u Železniku koja je odigrana u okviru 3.kola crveno-beli su u Železniku slavili 91:64. "Očekuje nas novi duel sa ekipom FMP-a, koja je u prethodnom kolu zabeležio važnu pobedu protiv Vršca. Sa druge strane, mi nakon poraza u derbiju, želimo da osvojimo nove bodove kojim bi ostali na čelu tabele pred samu završnicu ligaškog dela takmičenja. Ovo će nam, nakon dva duela u ABA ligi, kupu i jednog u prvenstvu, biti već peti meč sa ekipom koja će sigurno motivisano ući u ovu utakmicu. Na nama je da odgovorimo ,odigramo našu igru, i da dođemo do vrednih bodova", rekao je pred ovu utakmicu kapiten Zvezde Luka Mitrović.

15:15 - Počele Radničke sportske igre u ČačkuRadničke sportske igre su danas počele svečanim defileom svih 50 ekipa na centralnom trgu Čačka. U Radničkim sportskim igrama učestvuju zaposleni iz javnih čačanskih ustanova i privatnih firmi, a u svim sportovima će se takmičiti muške i ženske ekipe. Cilj igara pod motom "Od pravilnog starta do sigurnog cilja" je zdrav način života. Organizator je Forum privrednika Čačka, a pokrovitelj lokalna samouprava. Takmičenja u okviru Radničkih sportskih igara koje se prvi put održavaju u Čačku, počinju sutra i trajaće do subote, 28. maja. Učestvuje 50 ekipa sa ukupno 1.120 takmičara u 13 disciplina: fudbalu, košarci, odbojci, pikadu, rukometu, stonom tenisu, atletici, šahu, nadvlačenju konopca, skoku udalj, bacanju kugle, atletici.

14:51 - Getlin brži od Japanaca na mitingu u Kavasakiju, Bartoleta dobra u sprintuAmerički sprinter Džastin Getlin pobedio je danas u trci na 100 metara na atletskom gran priju u Japanu. Getlin je trku završio vremenom 10,28 sekundi, 0,03 brže od japanskog atletičara Aske Kembridža, dok je treće mesto rezultatom 10,35 zauzeo takođe domaći takmičar Šuhei Tada. Bugarka Ivet Lalova-Kolio trijumfovala je u ženskoj trci na 100 metara, rezultatom 11,4 sekunde, ispred Tavane Medous iz SAD, od koje je bila brža samo 0,04 sekunde. Treća u trci na 100 metara bila je Amerikanka Tijana Bartoleta, sa rezultatom 11,47. Bartoleta je svetska šampionka u skoku u dalj. Ona je u Japanu trijumfovala u toj disciplini, pošto je skočila 6,79 metara, a bila je bolja od Šare Proktor iz Velike Britanije i Letonke Aige Grabuste.

13:39 - Kanter pušten iz RumunijeKošarkaš Oklahome Enes Kanter rekao je da je pušten iz Bukurešta, da je sve u redu i najavio konferenciju za medije, na kojoj će "ispričati mnogo ludih priča". Kanter je u subotu izjavio da ga je policija zadržala u Bukureštu po sletanju iz Indonezije, pošto mu je turska vlada oduzela pasoš. "Sve je dobro. Sutra u Njujorku ću održati konferenciju za medije. Imam mnogo toga da kažem uz mnogo ludih priča. Budite spremni", naveo je Enes na Tviteru.

12:47 - Ajzea Tomas završio sezonuPlejmejker Bostona Ajzea Tomas propustiće ostatak plej-ofa zbog obnovljene povrede kuka u drugoj utakmici finala Istoka protiv Klivlenda. Omaleni igrač povredu je zaradio još tokom duela sa Vašingtonom, a kroz bolove je igrao ostatak plej-ofa. Ipak, povreda se pogoršala na sredini druge utakmice finala, tada je Tomas morao da izađe iz igre i nije se više vraćao na teren. Najnovije analize rekle su je plejmejker ozbiljnije povređen i da će morati da propusti ostatak serije sa Kavalirsima.

11:02 - Mladi košarkaši Mege vicešampioni EvropeMladi košarkaši Mega Bemaksa osvojili su drugo mesto na završnom turniru juniorske Evrolige, pošto su danas u finalu poraženi od Pariza 65:58. Kod Mege najefikasniji je bio Goga Bitadze sa 17 poena i čak 20 skokova, dok je Nikola Mišković ubacio 15 poena. Mega je u grupi ostvarila tri pobede, protiv Fenerbahčea 77:74, Real Madrida 75:65 i Žalgirisa 72:71.

10:33 - Golden Stejt poveo protiv San Antonija 3:0Košarkaši Golden Stejta poveli su u finalnoj seriji plej-ofa Zapadne konferencije u NBA ligi protiv San Antonija, pošto su rano jutros slavili u trećem meču 120:108. Najzaslužniji za trijumf bio je Kevin Durent sa 33 poena, dok je Stef Kari ubacio 21. Kod Sparsa, za koje zbog povrede nije igrao Kavai Lenard, veteran Manuel Djinobili postigao je takođe 21 poen. Četvrti meč igra se u noći između ponedeljka i utorka.

08:01 - Popović: Lenard neće igrati u trećoj utakmiciTrener San Antonio Sparsa Greg Popović potvrdio je da će Kavaj Lenard propustiti treću utakmicu finala Zapada protiv Golden Stejta. Po rečima Čarlsa Barklija, drugi najbolji igrač na svetu, povredu vuče još od polufinala sa Hjustonom, a dodatno ju je obnovio u prvoj utakmici finala. Zbog povrede zgloba propustio je drugu utakmicu, a prema rečima Popovića neće biti spreman ni za treću. Treća utakmica na programu je u nedelju tri sata iza ponoći, a trenutni rezultat u seriji je 2-0 za Voriorse.

08:00 - VESTI KOJE SU OBELEŽILE PRETHODNI DAN MOŽETE PROČITATI OVDE.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track