Euro uz srpske lepotice

Lepotice prate Euro

Euro uz srpske lepotice

Fudbal -
Anastasija Buđić i Ana Sević spremne za meč četvrtfinala EP Češka – Portugal

Lepotice!Srpske lepotice Anastasija Buđić i Ana Sević odmerile su snage pred večerašnji četvrtfinalni duel Evropskog prvenstva između Češke i Portugala, a pobedu je odnela pevačica, koja je branila boje reprezentacije s Pirineja. I to ne samo da je trijumfovala u raznim igrama nego je dobila priliku da se slika u dresu Kristijana Ronalda, koji je po svim, pa i onim ženskim kriterijumuma, bolji od bilo kog fudbalera Češke.- Znam ko je Ronaldo, ali ga ja više gledam kroz modne parametre nego kroz fudbal. Znam da voli da se sređuje i licka, a koliko vidim, i zarađuje više nego bilo koji Anastasijin Čeh. Eto, navijaću za njega večeras, mada mene interesuje samo Pep Gvardiola. Navijala sam za Barselonu zbog njega i navijaću za svaki drugi klub gde on bude radio - kaže Sevićeva.S druge strane, Anastasija Buđić nosila je crveni dres, koji joj je lepo stajao, ali se malo razočarala što na njemu nije srpski grb.- Žao mi je što Srbija ne učestvuje, jer kad bismo se mi Srpkinje skupile i slikale se u našim crvenim dresovima na tribinama i oko stadiona, bile bismo bolje i lepše od ovih što se slikaju gole. Mi plenimo lepotom. Nažalost, pre dva dana mi se pokvarila plazma, pa neću moći da gledam meč večeras, ali Česi će razbiti Portugalce - kroz smeh kaže Anastasija.

Prvi veliki obračun u VaršaviPočinje nokaut faza.Reprezentacije Češke i Portugala večeras će u Varšavi (20.45, RTS) započeti nokaut fazu 14. Evropskog prvenstva, i to kao predstavnici prve dve grupe. Bez obzira na identičan skor u prve tri utakmice, Portugalci, iako nominalni gosti na ovom susretu, veliki su favoriti za plasman među četiri najbolje ekipe na Starom kontinentu. Dominaciju na terenu ekipi s Pirinejskog poluostrva trebalo bi da donese Kristijano Ronaldo, koji je sa dva pogotka u meču protiv Holandije pokazao da dobri rezultati Portugala zavise isključivo od njega.(S. R.)

Češka Portugal 20.45Varšava. Nacionalni stadion. Kapacitet: 56.000.Sudija: Hauard Veb (Engleska).Češka (4-5-1)Čeh - Gebre Selasije, Limberski, Sivok, Kadlec - Plašil, Pilar, Hubšman, Jiraček, Kolar - Baroš.Selektor: Mihal Bilek.Portugal (4-4-1-1)Patricio - Pereira, Pepe, Alveš, Koentrao - Mutinjo, Meireleš, Veloso, Nani - Ronaldo - Postiga.Selektor: Paulo Bento.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track