NOĆNI PROVOD U ISTANBULU: S ovom se ribom zabavljao Duško Tošić
Foto: Damir Dervišagić

Karleušin suprug u društvu manekenke

NOĆNI PROVOD U ISTANBULU: S ovom se ribom zabavljao Duško Tošić

Fudbal -

Oženjeni fudbaler izašao na kasnu večeru s Makedonkom Marijom Andonovskom, a paparaci ih sačekali na izlasku iz restorana u kom su bili do jutra

Duška Tošića, supruga pevačice Jelene Karleuše, turski paparaci uhvatili su u noćnom provodu s drugom ženom i to je tokom jučerašnjeg dana bila glavna vest u gotovo svim medijima.

Srpski reprezentativac uslikan je u društvu atraktivne brinete, koja je bila s njim u automobilu. Duško je sedeo na mestu suvozača, dok je devojka sedela iza njega. Paparaci su ih čekali ispred restorana, iz kojeg su izašli oko pet ujutru. Kad je brineta ugledala fotografe i pokušala da se sakrije iza Tošićevog sedišta, pa je sagnula glavu. Međutim, paparaci su uhvatili i njeno i fudbalerovo iznenađeno lice.Povela sestruOvim povodom kontaktirali smo s Jeleninim PR Zoranom Birtaševićem, koji tvrdi da je devojka sa zadnjeg sedišta prijateljica.- Na fotografiji je verenica Duškovog menadžera, koji se nalazi s njima u društvu u automobilu za volanom - rekao je on.

Fatamorgana... Sa Dušicom, sestrom bliznakinjom
Fatamorgana... Sa Dušicom, sestrom bliznakinjom

Međutim, redakcija Kurira je ipak uspela da prepozna devojku sa zadnjeg sedišta auta. Reč je o makedonskoj manekenki Mariji Andonovskoj, koja je 2004. igrala u spotu Tošeta Proeskog za pesmu „Life“, s kojom je učestvovao na Evroviziji. Rodom je iz Strumice i ima sestru bliznakinju Dušicu.- Marija je samo zbog Duška otišla u Istanbul, gde su zajedno gledali završnicu Evrolige. Ona je sa sobom povela i Dušicu kako bi ljudima zamazala oči, jer se već neko vreme priča da se viđa s mužem Jelene Karleuše - kaže izvor Kurira blizak manekenki.

To je ona... Marija Andonovska
To je ona... Marija Andonovska

Niste fer

Jelena Karleuša se juče tek kasno posle podne oglasila na Tviteru.- Dragi turski mediji, ova žena je verenica Duškovog prijatelja i svi su zajedno u kolima. Niste fer! - napisala je Karleuša.

Krije tragoveZAKLJUČALA INSTAGRAMMarija Andonovska je juče, čim su u medijima objavljeni snimci njenog noćnog izlaska s Duškom Tošićem, zaključala svoj profil na Instagramu, gde ima 3.500 pratilaca. Međutim, dokaz da je prethodnog vikenda bila u Instanbulu nalazi se na Fejsbuk profilu njene sestre bliznakinje, koja je podelila snimak s utakmice na kojoj je turski Fenerbahče osvojio Evroligu pobedom nad Olimpijakosom.

Ljiljana Stanišić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KAD KARLEUŠA ZAMEŠA GUZOM SVE PRŠTI: JK zaludela muškarce tverkovanjem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track