KURIR SAZNAJE Partizan ima novog trenera: Miroslav Đukić potpisao ugovor na dve godine!
Foto: foto: Kurir sport

PONOVO U HUMSKOJ

KURIR SAZNAJE Partizan ima novog trenera: Miroslav Đukić potpisao ugovor na dve godine!

Fudbal -

Miroslav Đukić novi je trener fudbalskog kluba Partizan, potvrđeno je Kuriru u klubu.

Miroslav Đukić ponovo će biti trener Partizana, to je epilog pregovora uprave crno-belih sa 51-godišnjim stručnjakom, a ugovor je potpisan na dve godine. Članovi rukovodstva kluba iz Humske 1 otputovali su u Španiju i seli za sto sa Đukićem. Pregovori su urodili plodom, dve strane su našle "zajednički jezik", pa će iskusni stručnjak drugi put u karijeri sa klupe predvoditi Partizan. Đukić će naslediti Marka Nikolića, koji je posle osvajanja "duple krune" podneo ostavku kako bi prešao u Videoton, a promocija novog-starog trenera biće održana sledeće nedelje u Humskoj.

Miroslav Đukić je vodio Partizan 2007. godine. To mu je bio prvi trenerski angažman posle vršenja funkcije selektora mlade reprezentacije, sa kojom je 2007. bio vicešampion Evrope. Kasnije je bio i selektor naše "A" selekcije, zatim je trenirao belgijski Muskron, španske Herkules, Valjadolid, Valensiju i Kordobu, a do nedavno je vodio Al Šabab iz Dubaija.

Tokom igračke karijere nosio je dresove Mačve iz rodnog Šapca, Rada, Deportiva iz La Korunje, Valensije i Tenerifa. Za reprezentaciju Jugoslavije odigrao je 48 utakmica i postigao dva gola.

Kurir.rs / Kurir sport

Foto: Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Vučelić je 100% u pravu. Evo i zašto.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track