(VIDEO) SPEKTAKL U ŠTIPU: Dragoslav Šekularac dobio statuu u rodnom gradu
Dragoslav Šekularac, Foto: FK Crvena zvezda

Šekiju u čast

(VIDEO) SPEKTAKL U ŠTIPU: Dragoslav Šekularac dobio statuu u rodnom gradu

Fudbal -

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dragoslav Šekularac dobio je danas statuu u rodnom Štipu i u tu čast je odigrana utakmica između veterana Bregalnice i Crvene zvezde u tom makedonskom gradu.

Veliki broj Šekularčevih prijatelja, među kojima i mnogo nekadašnjih Zvezdinih fudbalera, okupilo se kako bi ulepšali veliku svetkovinu priređenu u čast druge Zvezdine zvezde.

Prisutni su bili Jovan Aćimović, Stanislav Karasi, Miloš Šestić, Zdravko Borovnica, Dragi Kanatlarovski, Boško i Milko Đurovski, Ilija Najdoski, Trifun Mihajlović, Mitko Stojkovski, Kiril Dojčinovski...

foto: FK Crvena zvezda

"Nisam veliki govornik jer su mi pametnije bile noge. Moram da se zahvalim gradonačelniku Štipa, kao i svim Štipljanima jer su dozvolili da mi se napravi spomenik. Hvala i Žarku Kaluđeroviću kao i Zvezdinim veteranima koji su došli da mi uveličaju ovu proslavu", rekao je Šekularac.

foto: FK Crvena Zvezda

Šekularac je jedan od najboljih driblera u istoriji jugoslovenskog fudbala i Crvene zvezde, za koju je debitovao 1955. godine i za 11 godina odigrao 375 utakmica i postigao 119 golova.

Kurir.rs/Kurir sport, Foto: FK Crvena zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track