CELA PLANETA PRIČA O HRABROM NAVIJAČU MILVOLA: Golim rukama krenuo na mačete terorista!
Foto: Foto: Printskrin/Youtube

Branio goste

CELA PLANETA PRIČA O HRABROM NAVIJAČU MILVOLA: Golim rukama krenuo na mačete terorista!

Fudbal -

Navijač Milvola Roj Larner (47) objasnio je kako je golim rukama krenuo na trojicu terorista koji su nedavno krenuli mačetama na goste jednog lokala u Londonu.

U Velikoj Britaniji je danas minutom ćutanja odata pošta žrtvama napada u Londonu u subotu kada je poginulo sedam i povređeno skoro 50 ljudi. U subotu uveče se iznajmljeni kombi s tri napadača popeo na trotoar Londonskog mosta i gazio prolaznike, a neposredno potom su napadači napustili kombi i noževima izboli prolaznike u obližnjem prometnom delu grada Borou market, gde su restorani i barovi.

Larner je sedeo u londonskom lokalu kada su u njega upala trojica terorista sa mačetama. Oni su napadali goste, a navijač Milvola je goloruk krenuo da ih brani. Larner je zaradio povrede i na taj način spasao je tuđe živote. On je dobio nadimak "Lav s londonskog mosta".

"Uradio sam ono što sam morao", rekao je Roj, koji je završio u bolnici na intenzivnoj nezi sa teškim povredama glave, vrata, grudi, ruku i šaka.

Kada su trojica islamista, naoružana mačetama, upala u lokal uzviknuli su "Alahu Akbar", a onda su nastavili krvavi pohod.

Larner se u tom trenutku isprečio ispred njih i rekao:

"Jeb... se, ja sam Milvol!".

"Dok su drugi bežali, krenuo sam u tuču s njima. Bio sam goloruk, zato sam dobio osam rana po telu. Srećom, nijedan udarac nije bio koban po mene", ispričao je Roj, koji je iz londonskog kvarta Pekam.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Šta je zajedničko Vladanu Milojeviću i Bošku Đurovskom?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track