Najnovije vesti

(VIDEO) DEMBA BA ŠOKIRAO SVET OTKRIĆEM: Bivši fudbaler Njukasla predvideo svoju smrt?
Foto: Foto: Reuters

pREMINUO UOČI ROĐENJA DETETA

(VIDEO) DEMBA BA ŠOKIRAO SVET OTKRIĆEM: Bivši fudbaler Njukasla predvideo svoju smrt?

Fudbal

Fudbaler kineskog drugoligaša Peking Enterprajza Čeik Tiote preminuo je u ponedeljak, a trebalo je da uskoro dobije četvrto dete.  

Tiote je preminuo u 30. godini nakon što mu je pozliko tokom treninga u Kini. Engleski mediji su otkrili neke detalje iz života bivšeg fudbalera Njukasla.  

Nekadašnji reprezentativac Obale Slonovače je u centar britanskih tabloida došao pre tri godine. On je tada priznao da ima dve žene. Tioke je u Britaniji živeo sa ženom Madah i dvoje dece, dok se u Abidžanu oženio sa Leticijom Dukrom. On se u početku pravdao da je sve u redu, ali se kasnije predomislio i ostavio je Leticiju.  

U međuvremenu se javila još jedna ljubavnica tadašnjeg fudbalera Njukasla Niki Mpofu, koja je otkrila da ima dete sa Tioteom.  

Tiote je tvrdio da prema islamskom zakonu ima pravo na četiri žene, a uskoro je trebalo da dobije četvrto dete.  

Njegov bivši saigrač iz Njukasla Demba Ba otkrio je da se uoči treninga dopisivao sa Tioteom. Ba tvrdi da je Tiote predosećao da može nešto loše da mu se desi.  

"Alah može da nas učini velikim na nebu, ne u ovom životu", poručio je Čeik Dembi.  

On je proveo sedam godina u Njukaslu za koji je od 2010. do 2017. godine odigrao 138 utakmica. Karijeru je počeo 2005. godine u Belgiji, u Anderlehtu, a igrao je još za Tvente i Rodu.  

On je bio i deo reprezentacije Obale Slonovače koja je 2015. godine osvojila Kup afričkih nacija. Za nacionalni tim je odigrao 52 utakmice.  

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Šta je zajedničko Vladanu Milojeviću i Bošku Đurovskom?

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...