DELFINI POSETILI ORLOVE: Zlatni vaterpolisti pružili podršku fudbalerima Srbije pred duel sa Velsom
Foto: Foto: fss.rs

Bravo

DELFINI POSETILI ORLOVE: Zlatni vaterpolisti pružili podršku fudbalerima Srbije pred duel sa Velsom

Fudbal -

Vaterpolo reprezentacija Srbije posetila je fudbalsku selekciju naše zemlje, koja se u Staroj Pazovi priprema za meč kvalifikacija za SP protiv Velsa. Vaterpolisti Srbije su aktuelni svetski, olimpijski, evropski šampioni, kao i pobednici Svetske lige.

Selektor Dejan Savić, „zlatni delfini“ Filip Filipović, Duško Pijetlović, Milan Aleksić i Andrija Prlainović, kao i tim menadžer Jugoslav Vasović, posetili su Sportski centar FSS i proveli prijatne trenutke sa kapitenima Branislavom Ivanovićem, Aleksandrom Kolarovim i Nemanjom Matićem, a dobrodošlicu su im poželeli sportski direktor Goran Bunjevčević i selektor Slavoljub Muslin.

"Nadali smo se neformalnoj poseti, ali kako se radi o fudbalskoj reprezentaciji to je prosto nemoguće. Dragao nam je da smo ovde kod naših prijatelja iz fudbalske selekcije, došli smo da im pružimo podršku pred važnu utakmicu sa Velsom i nadamo se da će im ova naša poseta doneti sreću. U suprotnom ovo će biti naš prvi i poslednji dolazak u Sportski centar. Šalu na stranu, hvala momcima što su prekinuli popodnevni odmor i našli vremena da nas ugoste. Bilo nam je veoma prijatno, a naravno da ćemo u nedelju svi biti uz njih na tribinama našeg najvećeg stadiona", rekao je Filip Filipović.

U društvu naših kapitena, Dejan Savić i "zlatni delfini" obišli su Sportski centar, igrali malo basket, a onda na terenu "Mišel Platini" izvodili jedanaesterce. Usledio je i neformalni ručak, druženje uz priču i zajedničku želju da se svi radujemo posle meča sa Velsom.

foto: Foto: fss.rs

"Retke su prilike da nas posećuju ovakvi šampioni kao što su to vaterpolisti. Mi smo imali tu čast da se danas družimo sa njima i zaista, za sve nas je ovo veliki znak pažnje, podrška za koju možemo samo reći, veliko hvala.Od ovakvih ljudi i sportskih veličina može samo da se uči. I ova slika koja danas ide iz Stare Pazove je lepa poruka za sveukupnu sliku u Srbiji, jer svi znamo koliko smo generalno talentovana nacija za sport. Mnogo nam znači podrška naših vaterpolo prijatelja, a na nama je da učinimo sve da vremenom „prekopiramo“ barem delić njihovih uspeha. Privilegija je danas biti u njihovom društvu" rekao je Branislav Ivanović.

Vaterpolisti Srbije su imali prilike da upoznaju i najboljeg srpskog sudiju Milorada Mažića.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Koji se igrači ovog leta vraćaju u Zvezdu iz Evrope?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track