Najnovije vesti

(VIDEO) ZVEZDA U PETAK POČINJE PRIPREME: Milojević zahteva rad i disciplinu
Foto: Foto: crvenazvezdafk.com

cRVENO-BELI KREĆU U NOVU SEZONU

(VIDEO) ZVEZDA U PETAK POČINJE PRIPREME: Milojević zahteva rad i disciplinu

Fudbal

Fudbaleri Crvene zvezde okupiće se sutra u 11.00 na početku priprema, a trener Vladan Milojević je rekao da će najviše raditi na odnosu igrača prema treningu i radu.

"Volim da radim sa igračima i važno mi je da i oni vole da rade. Postoji mnogo segmenata na kojima treba raditi. Mislim da je ovde, za razliku od zemalja u inostranstvu, stav mladih igrača prema odnosu, treningu i radu pogrešan i na tome najpre moram da poradim", rekao je Milojević za klupski sajt.

Milojević je kazao da spoljna dešavanja suviše često utiču na rad fudbalera, a samo se radom može doći do rezultata.

"Imamo talentovane mlade igrače, koji znaju šta je Crvena zvezda i treba sesti i razgovarati sa njima. Imaju puno prostora za razvitak i spreman sam da im to pružim. Jedva čekam da se upoznam sa igračima, mada ih dosta i poznajem. Neke sam upoznao i kada su bili jako mali. Uživam u treningu, u radu, volim da treniram, imam energiju", kazao je novi trener crveno-belih.


On je istakao da će insistirati na disciplini i organizaciji, kao i na međuljudskim odnosima.

"To su najvažniji faktori. Odnos između mene i mog stručnog štaba mora da bude profesionalan i moramo da znamo šta hoćemo. Svi smo profesionalci, želimo da osvajamo trofeje. Zvezda je veliki sistem, najveći klub na ovim prostorima, i po istoriji i po generacijama koje su nam ostavile veliki zalog. Moram da dam sve od sebe da nastavim tradiciju tih ljudi. Mnogo fudbalera i trenera je dolazilo u Crvenu zvezdu, ali treba ostaviti neki trag", kazao je on.

Milojević je rekao da voli izazove i da se takmiči sa najboljima, i da mu je drago što je u klubu čije zahteve nameće istorija.

Imena članova stručnog štaba biće poznata u petak.

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Zašto navijači Partizana nisu ove godine slavili titulu prvaka Evrope?

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...