(VIDEO) KREZUBI GRK: Pogledajte epilog opšteg haosa na meču kvalifikacija za SP
Đanis Đianiotas, Foto: Foto: Printscreen

Nemile scene

(VIDEO) KREZUBI GRK: Pogledajte epilog opšteg haosa na meču kvalifikacija za SP

Fudbal -

Pesničenje koje je usledilo nakon utakmice između Bosne i Grčke, koja se odigrala u Zenici u sklopu kvalifikacija za SP, je tužna slika utakmica koja je bila prepuna grubosti i oštrih duela.

Italijanski sudija Nikola Ricoli je okarakterisan kao najveći krivac za ovaj incident. Domaćini su dočekali kraj utakmice besni jer su bili oštećeni za čak pet nedosuđenih penala, dok su gosti presrećmo osvojenim velikim bodom u gostima kod glavnog konkurenta za drugo mesto u grupi. U takvoj atmosferi plus nedolično oinašanje navijača na tribinama u Bilinom Polju, drugačiji ishod se i nije mogao očekivati.

Potreban je bio samo povod za opšti haos, a njega su dali Edin Džeko i Kostas Manolas. Napadač BIH i golman Grčke, koji su inače saigrači u Romi, ali na to su očigledno zaboravili su se pokoškali. Džeko je uhvatio Manolasa za vrat, a ovaj mu je uzvratio guranjem. Ceo sukob je mogao da preraste u tučnjavu, ali na sreću to su sprečili selektor Bosne i pomoćni trener Grčke.

Ali samo na kratko, jer se prema golmanu Grčke, koji je krenuo ka tunelu zaleto drugi fudbaler domaćih, Muhamed Bešlić. A svom golmanu u pomoć je uskočio Đanis Đianiotas.

Opšti haos oko korner zastavice je iskoristio pomoćni trener Bosne, Stefan Gili, koji udara nogom i rukom Đianiotasa i pritom mu izbija dva zuba.

Pukim čudom, ova užasna scena nije eskalirala u veću tuču.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Tadić+Mitrović=Goleada! Tandem od kojeg drhte golmani, a budi nadu kod srpskih navijača

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track