TURNIR PRIJATELJSTVA: Fudbaleri Crvene zvezde u finalu!
Foto: turnirprijateljstva.com

POBEDILI OFK BEOGRAD

TURNIR PRIJATELJSTVA: Fudbaleri Crvene zvezde u finalu!

Fudbal -

Mladi fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se danas u finale Turnira prijateljstva u etno selu Stanišić, pošto su u polufinalu pobedili OFK Beograd sa 3:0.

Junaci triumfa crveno-belih bili su Njegoš Kupusović i Bogdan Jočić, koji su sjajno sarađivali u prvom poluvremenu i tako doneli veliku prednost svom timu pred odlazak na odmor. Prvo je u 10. minutu Jočić prošao po desnoj strani i ubacio loptu u sredinu kaznenog prostora gde je Kupusović odlično reagovao i postigao vodeći gol za Zvezdu.

Već u 23. minutu Zvezda je vodila sa 2:0, a ponovo su Kupusović i Jočić bili glavni akteri. Kupusović je šutirao sa ivice šesnaesterca, lopta se odbila od jednog igrača OFK Beograda pravo na nogu Jočića koji je odmah šutirao i uz malo sreće savladao protivničkog golmana.

Crveno-beli nisu ispuštali kontrolu igre ni u drugom poluvremenu, a u poslednjim trenucima susreta uspeli su da postignu i treći gol. Strelac je bio Edin Ajdinović, koji je sa ivice kaznenog prostora precizno šutirao i postavio konačnih 3:0.

Zvezda, koja još uvek nije primila gol, ovo će biti drugo finale u poslednje četiri godine.Crvena zvezda će sutra u finalu Turnira prijateljstva igrati protiv pobednika utakmice između Rijeke i Osijeka.

kurir.rs / kurir sport

foto: turnirprijateljstva.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track