VRATIĆEMO NAŠU DECU: Jasni ciljevi Crvene zvezde u prelaznom roku
Foto: Nebojša Mandić, Marina Lopičić

znaju plan za sledeću sezonu

VRATIĆEMO NAŠU DECU: Jasni ciljevi Crvene zvezde u prelaznom roku

Fudbal -

Posle Gobeljića, Stojkovića i Rikardinja, za Crvenu zvezdu bi trebalo da potpišu Goran Čaušić, Milan Rodić, Branko Jovičić i Srđan Babić!

Crveno-beli su naciljali pojačanja u letnjem prelaznom roku i na sportskom sektoru je da realizuje transfere. Prioritet su mladi fudbaleri na kojima bi klub mogao da zaradi u budućnosti.

- Svi pomenuti fudbaleri su interesantni Crvenoj zvezdi, a ima ih još nekoliko za koje javnost još nije saznala. Naš cilj je jasan. Želimo ovog leta, ali i naredne zime da u klub dovedemo što više fudbalera koji su bili reprezentativci i vratimo decu iz Zvezdine škole koja su po Evropi - jasan je Zvezdin sportski direktor Mitar Mrkela.

Napadač Ričmond Boaće trebalo bi od danas da se priključi ekipi na Zlatiboru. S njim će se treneru Milojeviću javiti Filip Stojković i Brazilac Rikardinjo.

- Boaće danas dolazi u Beograd. Biće sa ekipom na pripremama. Što se tiče njegovog ostanka u Zvezdi, treba reći da mi kontrolišemo situaciju. Bitna stavka je što i on želi da ostane. Svesni smo da ima ponuda, da je slobodan, ali isto tako i da činimo sve da se dogovorimo - zaključio je Mrkela.

Od iskusnijih fudbalera Zvezda na mestu štopera želi Vujadina Savića ili Milana Mitrovića, a blizu odlaska su Damijen le Talek i Gelor Kanga, dok se čeka EP za mlade i rast cene za Mihaila Ristića, Plavšića i Manojlovića.

foto: Printscreen

ZVEZDINE METE: EVO KOGA ŽELE DA DOVEDU

Branko Jovičić (24)

Prva meta za poziciju zadnjeg veznog. Amkar za obeštećenje traži 400.000 evra, dok Zvezda nudi upola manje. Interes za njega pokazao je i austrijski Salcburg.

Goran Čaušić (25)

Želja trenera Milojevića za poziciju centralnog veznog. Čelnicima je rekao da će se vratiti, ukoliko mu propadnu pregovori sa klubovima iz Španije i Nemačke.

Milan Rodić (26)

Prvi izbor za levog beka, ali klub Krila Sovjetov traži obeštećenje. Zvezda želi preko „Gasproma“ da snizi cenu ili da ga dovede kao slobodnog agenta.

Srđan Babić (21)

Štoper ima želju da dođe, ali o pozajmici odlučuje Real Sosijedad. Dve sezone nije igrao vrhunski fudbal i ovo mu je poslednja prilika da rehabilituje karijeru.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Mejveder vs Mekgregor - sportska PREVARA veka!

Kurir / A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track