POKLON MAJCI ZA ROĐENDAN: Evo zašto je Vujadin Savić odlučio da opet obuče Zvezdin dres
Foto: Printscreen

SVOJ NAS SVOME

POKLON MAJCI ZA ROĐENDAN: Evo zašto je Vujadin Savić odlučio da opet obuče Zvezdin dres

Fudbal -

Dete crveno-belih potpisao ugovor s voljenim klubom baš na dan kad je rođena njegova majka Marina, poznato TV lice

Posle sedam godina Vujadin Savić (27) vratio se u svoju Crvenu zvezdu, s kojom je potpisao ugovor na dve plus jednu godinu.

Jednu lepu, intimnu stvar Vujadin je otkrio Kuriru.

- Potpisao sam ugovor sa Crvenom zvezdom na majčin rođendan! To je najbolji poklon za moju Marinu. Ima tu i nekih sitnica za nju, ali ovo je nešto najlepše, jer ona zna koliko volim Zvezdu - poverio nam se Vujadin.

S Marakane je otišao kao klinac, a sada se vratio kao formiran igrač i prekopotreban štoper.

- Crvena zvezda je moja kuća! Tako sam je uvek doživljavao, jer sam odrastao na ovom stadionu. Svi znaju ko mi je otac i onda je jasno kako me je moj Dušan vaspitavao.

Voljeni klub je od početka bio prvi izbor za Vujadina Savića, iako je bilo boljih varijanti iz inostranstva.

- Imao sam unosnije ponude, neću da krijem, ali čim se pojavila opcija da se vratim u Crvenu zvezdu, sve sam stopirao. Moj dosadašnji klub Šerif nudio je veću platu, ali ostvarenje dečačkog sna da sa Crvenom zvezdom osvojim titulu nije imalo cenu. Kad Zvezda zove, nema razmišljanja.

Od juče je Vujadin Savić na Zlatiboru, stavio se na raspolaganje treneru Vladanu Milojeviću, a već za 11 dana je prva utakmica u Evropi.

- Trener Milojević ima ispravnu filozofiju. Video sam da je odmah rekao da igrače neće deliti na mlade i stare, već na dobre i loše. Tako i treba da bude. Jedva čekam da počnem s treninzima. Što se tiče Evrope, od mene nikad nećete čuti puka obećanja. Znam da Zvezdin navijač najviše ceni titule i rezultat u Evropi. Mogu samo da obećam da ću se truditi da radom i zalaganjem zadovoljim njihove ambicije - poručio je Vujadin Savić.

foto: Printscreen

O Brazilcu

RIKARDINJO JE PRAVI

Vujadin Savić ovog leta pomogao je svom klubu tako što je nagovorio svog prijatelja iz Brazila Rikardinja da potpiše za crveno-bele.

- Odličan momak, pravi Brazilac, izuzetno brz, dobar na lopti. Nije tajna da sam ga preporučio Zvezdi. Video sam da me je nahvalio na promociji. Valjda da mi vrati na preporuci. (smeh) Šalu na stranu, videćete, biće veliko pojačanje. Vredan je i pozitivan momak - jasan je Savić.

foto: Luka Šarac

Supruga

MIRKA ODUŠEVLJENA

Pored roditelja, odluci Vujadina Savića da potpiše za Zvezdu najviše su se obradovali supruga Mirka i deca Andrej, Adrijana i Mihajlo.

- Mirka je srećna što ćemo biti zajedno u Beogradu. Ovih nekoliko godina dolazila je po mesec dana s decom kod mene, a onda morala da se vraća. Bilo je teško i njoj i meni, a posebno deci. Uvek je uz mene, ona zna koliko mi to znači - otkrio je Savić.

Kurir / Aleksandar Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track