SAPUNICA SE NASTAVLJA: Zidan ubeđuje Ronalda da ostane u Realu. Portugalac želi u Junajted!
Foto: Foto: AP

Portugalac beži od novinara

SAPUNICA SE NASTAVLJA: Zidan ubeđuje Ronalda da ostane u Realu. Portugalac želi u Junajted!

Fudbal -

Trener Reala Zinedin Zidan pozvao je najboljeg fudbalera sveta Kristijana Ronalda i pokušao da ga ubedi da ostane u madridskom klubu. Španski mediji navode da je Zidan prekinuo svoj odmor u Italiji i telefonom pozvao Ronalda, koji se nalazi sa reprezentacijom Portugalije u Rusiji na Kupu konfederacija. Francuz je pitao Portugalca da li zaista želi da napusti Španiju, posle optužbi da je utajio porez.

Zidan je navodno rekao Ronaldu da je "Real ekipa koja pobeđuje zahvaljujući njemu" i da ga treba "koliko zbog takmičarskog duha, toliko i zbog ciljeva".

Portugalac je navodno rekao da želi da se vrati u Mančester junajted.

"Tretiraju me kao kriminalca u Španiji, zato idem", rekao je Ronaldo svom treneru.

Španski mediji navode da je i kapiten Reala Serhio Ramos zvao Ronalda i ubeđivao ga da ostane na "Santjago Bernabeu".

Portugalski mediji su pre nekoliko dana preneli da je Ronaldo odlučio da ode iz Španije, pošto je razočaran zbog optužbi da je utajio porez.

Ronaldo je igrao u nedelju za Portugaliju na meču Kupa konfederacija protiv Meksika (2:2), a posle ovog duela uspeo je da pobegne od novinara koji su hteli da čuju da li će napustiti Real.

Interesovanje za Ronalda pokazali su Mančester junajted, PSŽ, Mančester siti, kineski klubovi... Svaki od ovih klubova ako želi Portugalca morao bi da izdvoji oko 200 miliona evra obeštećenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track