DILEME VIŠE NEMA Iliev: Leonardo ostaje do avgusta
Foto: Marina Lopičić, Dado Đilas

BRAZILAC U BEOGRADU

DILEME VIŠE NEMA Iliev: Leonardo ostaje do avgusta

Fudbal -

Niti postoji neka klauzula od 2,5 miliona evra, po kojoj moramo da ga pustimo, niti postoji priča o novom ugovoru, niti postoji bojazan da će Leonardo otići

Dileme više nema, Brazilac Leonardo, najbolji fudbaler Partizana minule sezone, u kojoj je osvojena dupla kruna, do kraja kvalifikacija sigurno ostaje član crno-belih. Sportski direktor Partizana Ivica Iliev tvrdi da je s Južnoamerikancem u svakodnevnom kontaktu.

- Niti postoji neka klauzula od 2,5 miliona evra, po kojoj moramo da ga pustimo, niti postoji priča o novom ugovoru, niti postoji bojazan da će Leonardo otići. Nas dvojica se čujemo svaki dan, u nedelju stiže u Beograd, da bismo dan kasnije zajedno krenuli u Sloveniju. I to ga ja vozim - kaže Iliev i dodaje:

- Ne kažem da njega ili nekog drugog nećemo prodati na kraju kvalifikacija, niti kažem da hoćemo, ali je sigurno da to nećemo uraditi sada. Mi smo sve ponude za njega odbili, čak i neke od tri miliona, jer on vredi mnogo više.

Juče je Partizan održao i vanrednu skupštinu, na kojoj je dosadašnji predsednik Milorad Vučelić prvo smenjen, a onda reizabran. Novi mandat mu traje do juna 2022. godine.

Kurir / K. R.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Zašto su Kinezi pametniji od nas pa igraju u četvrtoj nemačkoj ligi?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track