(VIDEO) GLAMUR I DIVAN GEST OBELEŽILI SVADBU GODINE: Oženio se Mesi, a evo ko je bio na žurci
Foto: Reuters

sreća, sreća, radost

(VIDEO) GLAMUR I DIVAN GEST OBELEŽILI SVADBU GODINE: Oženio se Mesi, a evo ko je bio na žurci

Fudbal -

Argentinac Lionel Mesi oženio je ljubav iz detinjstva, Antonelu Rokuco, a svadba u Rosariju protekla je uz veliki broj zvanica iz sveta fudbala.

Oko 250 gostiju bilo je na venčanju u Mesijevom rodnom gradu, došli su Nejmar, Suarez, Pike, Šakira, Pujol, Fabregas i mnogi drugi, kojima nije bilo teško da prevale dug put do Argentine.

1 / 6 Foto: Reuters

Čak 150 novinara bilo je akreditovano za “venčanje veka”, ali samo za jednu zonu gde su mogli da fotografišu svatove pre odlaska u svečanu salu.

Mesi i Antonela se znaju od 13. godine, ostali su u kontaktu kad je Leo otišao u Španiju da trenira u Barselonu, a romantičnu vezu počeli su krajem 2000-ih.

Imaju dva sina, Tijaga i Matea, a sugrađane je posebno oduševila želja Mesija da se venča u rodnom gradu.

– Mesi je mogao da napravi venčanje gde poželi, u Dubaiju, na Mesecu. Može da plati avion svakome da dođe, ali je izabrao grad koji mu je u srcu – dirnuta je bila jedna od lokalnih zvanica.

– Nikad se nije promenio. Ostvario je sve u životu, ali je i dalje prostodušni dečak sa kojim sam odrastao. Teško je objasniti osećaj, u isto vreme sam mu i prijatelj i fan – rekao je drugar iz detinjstva Dijego Valjehos.

Fudbaler je svima koji su došli na žurku darivao poklon, a zabranio je koverte i kupovinu poklona, već je goste zammolio da novac koji žele uplatu u humanitarne svrhe.

Kurir.rs / Kurir sport, Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : Zvezdo , a gde je fudbal?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track