PARTIZANOV ĐAK U ZVEZDINOM DRESU: Aleksandar Pešić potpisuje za crveno-bele
Foto: Fonet

NAPADAČ

PARTIZANOV ĐAK U ZVEZDINOM DRESU: Aleksandar Pešić potpisuje za crveno-bele

Fudbal -

Transfer je rešen 99 odsto, saznaje Kurir, a Crvena zvezda će Tuluzu za momka koji je visok 190 centimetara platiti 750.000 evra u ratama

Aleksandar Pešić (25) bi od sledeće nedelje trebalo da stavi paraf na trogodišnji ugovor s Crvenom zvezdom.

Transfer je rešen 99 odsto, saznaje Kurir, a Crvena zvezda će Tuluzu za momka koji je visok 190 centimetara platiti 750.000 evra u ratama. Pešić bi trebalo da bude licenciran za drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Snažni i brzi napadač projektovan je u zamisli generalnog direktora Zvezdana Terzića i trenera Vladana Milojevića da čini tandem s Ričmondom Boaćijem. Dolazak Pešića na Marakanu u Crvenoj zvezdi smatraju i vidom trijumfa nad Partizanom, pošto je Aleksandar Pešić ovog leta pregovarao i s crno-belima. Tražila ga je i Rijeka, ali je njegov otac odbacio mogućnost da ode u redove šampiona Hrvatske.

Aleksandar Pešić je u mlađim kategorijama trenirao u Partizanu, ali je imao trnovit put do dresa mlade i A reprezentacije Srbije. Seniorsku karijeru započeo je u niškom Radničkom, posle čega je kratko nastupao za OFI s Krita, a potom i za moldavski Šerif. Potpunu afirmaciju doživeo je u Jagodini, odakle je otišao u francuski Tuluz, a jednu sezonu proveo je i na pozajmici u Atalanti.

Kurir / A. R.

Foto: Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : Zvezdo , a gde je fudbal?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track