UOČI GENERALNE PROBE: Evo kako je Đukić objasnio ubedljiv poraz Partizana od CSKA
Foto: FK Partizan

BOLJE DRUGO POLUVREME

UOČI GENERALNE PROBE: Evo kako je Đukić objasnio ubedljiv poraz Partizana od CSKA

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da ne može da bude zadovoljan današnjim prvim poluvremenom protiv moskovskog CSKA, ali da je jeste zadovoljan izdanjem svoje ekipe u drugom poluvremenu.

"Ne možemo da budemo zadovoljni jer smo izgubili utakmicu i zbog lošeg prvog poluvremena. Nismo imali hrabrosti, nismo ni u jednom momentu parirali protivniku. Drugo poluvreme je bilo mnogo bolje, mnogo agresivnije, imali smo šanse koje nismo iskoristili. Zadovoljan sam drugim poluvremenom", rekao je Đukić.

Fudbaleri Partizana izgubili su danas od moskovskog CSKA sa 0:3 u pripremnom meču odigranom u Vildonu, u Austriji.

Crno-beli su na ovom meču stvorili nekoliko prilika, ali ih nisu realizovali.

"Neka stvaraju šanse, doći će gol kada bude trebalo. U ovom periodu je i normalno da se promašuje... Bitno je da smo protiv jedne ozbiljne ekipe imali tri-četiri čiste situacije za gol. Ima mnogo stvari kojima sam zadovoljan", rekao je Đukić.

Uroš Đurđević i Leonardo su se kasnije priključili ekipi, pa je novinare zanimalo koliko su spremni.

"Đurđević je spreman, nije on ni puno izgubio jer je imao odmor samo sedam dana. Leu će trebati malo više vremena. Oni su 45 minuta danas odigrali u visokom ritmu... Polako ćemo ih uvoditi u formu, jer su to dva igrača koja nama donose razliku", rekao je Đukić.

Partizan novu sezonu počinje utakmicom protiv crnogorske Budućnosti u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a poslednji test šampiona Srbije pred taj meč biće utakmica protiv Urala.

"Ural je generalna proba, igraćemo sa ekipom koja bi trebalo da počne protiv Budućnosti", najavio je trener Partizana.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track